اون ن سفارش داد ن پول زد ب کارت دوستم دوستم شماره کارت فروشنده رو داد بهص گف شماره کارت خودمه پول نی ...
آها پس نگران نباش شماره کارت رو که نداره آدرس هم که خودش نداره، اگه از این بابت نگرانی که از فروشنده آدرس بگیره به فروشنده پیام بدید بگید اگه آدرسمو کسی پرسید بهش نگو
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصن پیج یا شماره تماس فروشنده روهم نداره میترسیم بره از فروشنده شکایت کنه همینطوری الکی بدون مدرک می ...
نه بابا دیگه عقلش میرسه به فروشنده بدبخت چه ربطی داره اون از همه جا بیخبر بوده
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد