2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 61 پست
ماشالله با ابن کاری که شما کردین گفتم ۱۶ سالته 😂🤣💔من ۱۴

انتظار داشتی بچه بغلم باشه😄😄😄ن بابا من خودم هنوز فکرمیکنم ۱۸سالمه باورنمیکنم ۲۵سالمه ماشالا اصن نمیتونم خانوم و متین و باوقار باشم😅

اون ن سفارش داد ن پول زد ب کارت دوستم دوستم شماره کارت فروشنده رو داد بهص گف شماره کارت خودمه پول نی ...

آها پس نگران نباش شماره کارت رو که نداره آدرس هم که خودش نداره، اگه از این بابت نگرانی که از فروشنده آدرس بگیره به فروشنده پیام بدید بگید اگه آدرسمو کسی پرسید بهش نگو

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها پس نگران نباش شماره کارت رو که نداره آدرس هم که خودش نداره، اگه از این بابت نگرانی که از فروشنده ...

اصن پیج یا شماره تماس فروشنده روهم نداره میترسیم بره از فروشنده شکایت کنه 

همینطوری الکی بدون مدرک میشه از کسی شکایت کرد،؟

انتظار داشتی بچه بغلم باشه😄😄😄ن بابا من خودم هنوز فکرمیکنم ۱۸سالمه باورنمیکنم ۲۵سالمه ماشالا اصن ن ...

نه بابا ما ۲۵ ساله تو خانوادمون نداریم که بچه به بغل باشه ازدواجم نکردن 😂💔من دختر عموم ۲۵ سالشه یبار برگشتم بهش گفتم تو حکم بچه من داری

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

نه بابا ما ۲۵ ساله تو خانوادمون نداریم که بچه به بغل باشه ازدواجم نکردن 😂💔من دختر عموم ۲۵ سالشه یب ...

چ حسی داری ۲۵سالهارو نصیحت میکنی 😄😄

من همه دوستام ازدواج کردن بجز همین دوستم ک باهم گند زدیم همه فکرمیکنن مدرسه میریم حس بدیه نمیتونیم یاهمسن سالامون کناربیایم اونا هیچ هیجانی ندارن

اصن پیج یا شماره تماس فروشنده روهم نداره میترسیم بره از فروشنده شکایت کنه همینطوری الکی بدون مدرک می ...

نه بابا دیگه عقلش میرسه به فروشنده بدبخت چه ربطی داره اون از همه جا بیخبر بوده 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چ حسی داری ۲۵سالهارو نصیحت میکنی 😄😄من همه دوستام ازدواج کردن بجز همین دوستم ک باهم گند زدیم همه فک ...

والا از وفت وارد سایت شدم ۳۵ ساله هم نصیحت کردم بخدا 😂❤️‍🩹ولی هیچکی نصیحتم نکرده 

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

خداروشکر پس باخیال راحت برم شریک شم 😅

آره خیالت راحت