دلیت اکانت چی هست؟چطوری گولش زده موضوع ابن است 😂💔یارو خودش راضی بوده فکر نکنم یه تومن براش مهم باش ...
مرده فکرمیکرد این ۱۶سالشه میخاس مخشو با پول بزنه ولی انقد احمق بود فکرنکرد حتی ممکنه ی پسر پشت این اکانت باشه😄😄خداروشکر بم دلداری دادی اخه همش میترسم چون پست ادرس خونه مارو داده گفتم مثلا بره شکایت کنه بگه پول زدم ب این حساب فروشنده هم بگه من ارسال کردم وسیله رو ب این ادرس البته دوستم خیلی زرنگه ی تومنو از ی جا نخرید از دوجا خریده میگه ب دردسر شکایتش نمی ارزه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب میگم منو دوستم برای سرگرمی توی دیوار ب یکی پیام دادیم ی مرد هیز و پست بود از این لجنا بعد دوستم گ ...
مرده براتون سفارش داد یا پول زد به کارتتون خودتون خرید کردید؟
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد