2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 61 پست
دلیت اکانت چی هست؟چطوری گولش زده موضوع ابن است 😂💔یارو خودش راضی بوده فکر نکنم یه تومن براش مهم باش ...

مرده فکرمیکرد این ۱۶سالشه میخاس مخشو با پول بزنه ولی انقد احمق بود فکرنکرد حتی ممکنه ی پسر پشت این اکانت باشه😄😄خداروشکر بم دلداری دادی اخه همش میترسم چون پست ادرس خونه مارو داده گفتم مثلا بره شکایت کنه بگه پول زدم ب این حساب فروشنده هم بگه من ارسال کردم وسیله رو ب این ادرس البته دوستم خیلی زرنگه ی تومنو از ی جا نخرید از دوجا خریده میگه ب دردسر شکایتش نمی ارزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرده فکرمیکرد این ۱۶سالشه میخاس مخشو با پول بزنه ولی انقد احمق بود فکرنکرد حتی ممکنه ی پسر پشت این ا ...

مرده فور نکنم ابن پوله براش مهم بوده باشه 

این پول به زنشم میده خرش میکنه از اینورم معلوم نی خدا میدونه با چند نفره 

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

😂کاش بیشتر میگرفتین ابن آدما باید ورشکسته شن ولی دیگه بهتر ریسکش بالا بوده منم بود اعضاب وجدان داشت ...

وسوسه شدم ای چیزا بردارم ولی عذاب وجدانم دارم

ولی کاش میشد قیافه مرده رو فردا صب دید😄😄مرده نظامیه تو ارتش ولی پلیس و اینا نیس

خب میگم منو دوستم برای سرگرمی توی دیوار ب یکی پیام دادیم ی مرد هیز و پست بود از این لجنا بعد دوستم گ ...

مرده براتون سفارش داد یا پول زد به کارتتون خودتون خرید کردید؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
وسوسه شدم ای چیزا بردارم ولی عذاب وجدانم دارمولی کاش میشد قیافه مرده رو فردا صب دید😄😄مرده نظامیه ت ...

😂🤣فوشش نده بهتون بسم الله 

مرده فور نکنم ابن پوله براش مهم بوده باشه این پول به زنشم میده خرش میکنه از اینورم معلوم نی خدا میدو ...

یاد چتش میفتم دلم خنک میشه میگف تنهام نزار زنمو دوس ندارم اخیش خوبش شد

مرده براتون سفارش داد یا پول زد به کارتتون خودتون خرید کردید؟

اون ن سفارش داد ن پول زد ب کارت دوستم دوستم شماره کارت فروشنده رو داد بهص گف شماره کارت خودمه پول نیاز دارم دومی روهم گف میخام از اینستا ی چیزی بخرم تو پول بزن براش

یاد چتش میفتم دلم خنک میشه میگف تنهام نزار زنمو دوس ندارم اخیش خوبش شد

دروغ گفته خوب چرا وقتی کسیو دوست نداره باهاش ازدواج کرد یا چرا طلاق نمیگیره این زنه بدبختو داره بازی میده 

نگفتی چند سالته؟