2777
2789
عنوان

ازهیجان برف دوست ندارم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 112 پست

تبریز درحدی سرده که میوه گذاشته بودیم بالکن یخ زده بود ولی یه دونهه حتی یدونه برفم نباریده میخوام برم خودمو بکشممم شهرای اطراف باریده این سرمای خشکش رسیده به ما برف میخوامممم

اگر دکمه ای داشتم که تمام آدم هایی که از آنها متنفرم را میکشت اولین نفر خودم بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالتون برف خوشحالتون میکنه من هیچی برام مهم نیست شوهر دیوونم بخاطر برف امروز نرفت سرکار از ذو ...

چقدر خوب ول کن کارو فردابرید برف بازی 

معلوم نیس تا کی زنده ایم

اسی ببخشید یه عکس دیگه بفرست ماهم ذوق کنیمبرفم برامون شده حسرت

خخخخ خوابن همه نمیفته توتاپیک قبلیم یک عکس هس کیفیت گوشیم پایینه 

ولی حرم چه عشقی شده الان 

چقدر خوب ول کن کارو فردابرید برف بازی معلوم نیس تا کی زنده ایم

گلم میگم من اگه اول اسفند بیام مشهد خیلی هواسرده آیا میشه تو شب رفت بیرون؟سرماش قابل تحمل هست؟

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
گلم میگم من اگه اول اسفند بیام مشهد خیلی هواسرده آیا میشه تو شب رفت بیرون؟سرماش قابل تحمل هست؟

ن خیلی سرده معمولا تاسیزده بدر برف وسرماست ن شبها جایی نمیشه رفت 

البته مردم میرن حرم میرن پارک ملت 

واییی دقیقا مثل منی ادم کیف میکنه منم مشهدم بچه ها و شوهرم خابن من بیدارم

خیلی برفه؟آشناهام تو راهن دارن میان مشهد گیر نکنن تو جاده با قطارن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚