2777
2789
عنوان

توروخدا خواهش میکنم برای دختر کوچولوی من دعا کنید به حق این شب عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست
حمد خوندم عزیزم.ان شاءالله که خوب میشه.اگر تهرانی ببر پیش دکتر محمدرضا مدرسی.فوق تخصص ریه اطفال.فوق ...

مشهدم عزیزم

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

پسرای منم درگیرند خیلی سخته مراقبش باش .اگه گفتن بستری بشه مقاومت نکنیا

گفت تا ۵ روز بهتر نشد بیا بستری

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دکترا چی میگن ؟ باید چیکار کنین که خوب بشه؟ چرا اصلا عفونت گرفته ریشو خدا 😔

از مدرسه لعنتی ک پسرم میره هی ویروسای جورواجور😭😭😭

منم دختر خالم همینجوری بودیم بعد دوتا پسر بهشون خدا دختر داده بود برای همتون سخت بود ولی ی دکتر خیلی ...

بمنم‌ اسپری سالبوتامول داده

توروخدا دعا کن بردش

امید داشته باش مادر 

من نوزادی بودم که آب وارد ریه هام شده بود و ۱۵ روز تو دستگاه بودم 

اصلا امیدی به زنده موندم نبود و آخرین تلاش هم این بوده که عملم کنن پدرم رضایت داد و الان ۲۲ سالمه

تا خدا نخواد هیچی برگی از آسمون نمیفته

امید داشته باش و توکل کن

گفت تا ۵ روز بهتر نشد بیا بستری

گآهی مواقع رفلاکس باعث میشه که ریه درگیر بشه با دارو مشکلت حل میشه ان شاءالله. نگران نباش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
امید داشته باش مادر من نوزادی بودم که آب وارد ریه هام شده بود و ۱۵ روز تو دستگاه بودم اصلا امیدی به ...

الهی خدا تن عزیزاتو خودت و حفظ کنه برای بچم دعا کن