نفس تنگی گرفته ریه اش درگیر شده بخاطر عفونت حاد تنفسی .توروخدا نفری یه حمد بخونید
۸ ماهشه همش
هردومون هلاک شدیم
ازتوت خواهش میکنم جندشبه همش توراه دکتر و بیمارستانیم
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
حمد خوندم عزیزم.ان شاءالله که خوب میشه.اگر تهرانی ببر پیش دکتر محمدرضا مدرسی.فوق تخصص ریه اطفال.فوق ...
مشهدم عزیزم
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم دکترا چی میگن ؟ باید چیکار کنین که خوب بشه؟ چرا اصلا عفونت گرفته ریشو خدا 😔
از مدرسه لعنتی ک پسرم میره هی ویروسای جورواجور😭😭😭
منم دختر خالم همینجوری بودیم بعد دوتا پسر بهشون خدا دختر داده بود برای همتون سخت بود ولی ی دکتر خیلی ...
بمنم اسپری سالبوتامول داده
توروخدا دعا کن بردش
امید داشته باش مادر من نوزادی بودم که آب وارد ریه هام شده بود و ۱۵ روز تو دستگاه بودم اصلا امیدی به ...
الهی خدا تن عزیزاتو خودت و حفظ کنه برای بچم دعا کن