2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 6053 بازدید | 339 پست
خب عزیزم تو هنوز خیلی کم سن و سالیاحتمالا درگیر کنکور یا اوایل دانشگاهیی مرور پیشرفت کننذار تو این گ ...

والا هرچی دوستامو میبینم کاشت مژه و فیبروز ابرو و کاشت ناخن حس میکنم متم وارد چرخه بیکلاسی شدم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روانشناس همون تراپیست روان به حساب میاد یا فرق می‌کنه کارشون؟ اگه میدونی🫣♥️

نه دیگه عزیزم فرق نمیکنه

روانشناسی باید بخونی

منظورم این بود ک اگ میخای روانشناس باشی و توی حیطه تراپی روان کار کنی، باید روانشناسی بخونی دیگه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بخدا من احساس بی کلاسی شدیدم دارم حالا بزار بمونم بیرونم نکن 😢

ن بابا اشتباه میکنی

اون ک بمون عزیزم

ولی شما پیرسینگ هم داری اینو دیگه چطور توجیه میکنی؟ 🤣🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

🤣🤣🤣🤣🤣راست میگیا بنظرم وقتشه مرتکب یه خلاف بزرگتر بشم😃🤣

آره بابا

خورد خورد پیش برو  بعدم ک بابات گیر میده خودتو لوس کن از سر و کولش برو بالا🤣🤣 خودش بیخیال میشه

آها آره ، البته الان چون اینا مده میگیم با کلاس 😄 من یه مقدار گونه و دماغشو دارم 😅ولی به نظر من کس ...

آره اینم هست

اصن کلا بضیا ذاتی باکلاسن

قیافه‌شون..  استایل‌شون.. همه چی‌شون

مثلا من خودم ی خاهرزاده دارم خداوکیلی همینجوره

کلا سلیقه عجیبی داره  لباس پوشیدناش خیلی خفنه

۱۵ سالشه کلا

ارتودنسی کرده صورتش واقعا بی‌ایراد شده اصن ذاتی باکلاسه لعنتی

والا هرچی دوستامو میبینم کاشت مژه و فیبروز ابرو و کاشت ناخن حس میکنم متم وارد چرخه بیکلاسی شدم

ببین اومدنت توی این چرخه باخودتع

ولی رفتن‌ت با خداست🤣🤣

کم کم جوری میشه ک دیگه هزینه کردن برا اینجور چیزا بنظرت اشتباه میاد

دوستم برا میکرو ابروهاش ۲ ملیون داد بعد ب منم اصرار داشت برم

من بنظرم حماقت بود ک ۲ تومن بدم بابت ابرو 

درحالی ک هم خوشم اومده بود هم پولشو داشتم🤣

آره اینم هستاصن کلا بضیا ذاتی باکلاسنقیافه‌شون.. استایل‌شون.. همه چی‌شونمثلا من خودم ی خاهرزاده دار ...

برای وسواس فکری و اضطراب به نظرتون بهتره پیش چه روانشناسی رفت؟ مثلا روانشناسی که کارش بیشتر تو طرحواره درمانیه یا مثلا روانکاو یا...؟

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
ایشالا ک بهترین مرد میشه براتبیخیال باش و بسپار ب خداچیزی ک بخاد بشه، میشه خودتو زیاد عذاب نده.. آد ...

خیلی ممنون از محبتت گلم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

آره باباخورد خورد پیش برو بعدم ک بابات گیر میده خودتو لوس کن از سر و کولش برو بالا🤣🤣 خودش بیخیال ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوبی دختر تو حتما یه دوره بزار سیاست و آموزش بده🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

برای وسواس فکری و اضطراب به نظرتون بهتره پیش چه روانشناسی رفت؟ مثلا روانشناسی که کارش بیشتر تو طرحوا ...

عزیزم برای وسواس و اضطراب  بنظرمن اول روانپزشک

یه دوره دارودرمانی لازمه

بعدش روانشناس و مشاوره