2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 6023 بازدید | 338 پست
والا لیزر رو ترس دارم چون موهای بدنم خیلی کمه همه میگن بری برعکس نتیجه میدهاگ نه اپیلاسیون از لیزر ...

چطوری خدایی بیکینی رو اپلاسیون میکنی!

اوف من یه بار وکس زدم

مگ در میاومد! صد بار خودمو فوش دادم چ حرکتی بود زدم!

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
اگر کمه نه نرو بدتر میشه من زیر چونه ام و گونه هام روی سینه هام داغون شد

آره همون اپیلاسیون بهتره 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 🤣🤣🤣🤣چقد بده این سوالامثلا میپرسن: ریمل‌ چه مارکی میخری ؟ کرم پودر چی میزنی ک پوشش دهی خوبی ...

واااایی دقیقااااااا آدم فکرمیکنه اون لحظه از دنیا خیلی عقبه 🤣 ولی باورکن اگر چارتا سوال علمی ازشون بپرسی بلد نیستن 

عزیزم چرا اصلاح نمیری خب؟خیلی بده تیغ براصورتپوست رو ضخیم و تیره میکنه بنظرم

هی خواهرم نگم بهتره عزیزم 💔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

ناخن نکاشتم 

عمل نکردم 

اپیلاسیون و فلان بهمان تاحالا نرفتم 

ارایش فقط در حد رژ و ریمل بلدم  

نمیدونم کانتور چیه بالم چیه 

من از تو پایین ترم

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
چطوری خدایی بیکینی رو اپلاسیون میکنی!اوف من یه بار وکس زدممگ در میاومد! صد بار خودمو فوش دادم چ حرکت ...

میرم بیرون برا اپیلاسیون

خیلی مهمه ک کسی ک میری پیشش انجام میدی، حرفه ای باشه

خودمم بلدم بضی وقتا خودم میزنم

وکس برا بیکینی نیس آخه

منظورت اینه ک  مو مگه درمیومد؟  خب خوبه دیگه..

اپیلاسیون بشدت موهارو ضعیف میکنه..

الان هر دو یا سه ماه میرم..  موها کم کم منقرض میشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

واااایی دقیقااااااا آدم فکرمیکنه اون لحظه از دنیا خیلی عقبه 🤣 ولی باورکن اگر چارتا سوال علمی ازشون ...

حالا مثلا ما بی‌کلاسا خیییییلی سوال علمی بلدیم؟ 🤣🤣🤣

ناخن نکاشتم عمل نکردم اپیلاسیون و فلان بهمان تاحالا نرفتم ارایش فقط در حد رژ و ریمل بلدم نمیدونم کا ...

باتشکر از توضیحات کاملت 🤣🤣