2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 6094 بازدید | 341 پست
منی ک ۱۹ سالمه و هنوز حتی سیبیلامو نزدم چوناگه بزنم سرمو میزنن

بمیرم برات 😭😭

خدا اینجور خانواده هارو هدایت کنه ک متوجه نمیشن الان دیگه عهد بوق گذشته و ی سری کارای اینجوری دیگه واقعا لازمه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم ۳۶ سالمه شاغلم تا حالا کاشت ناخن و مژه نداشتم اونایی هم ک گفتی اسمشم نمیتونم بخونم .

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوش اومدی خواهر

این گروه بی‌کلاسا مخصوص خودته

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بینی عمل کردم چونه و لب فیلر زدم کاشت ناخن و مژه رو دیگه انجام نمیدم یکساله پرسینگ دوساله دیگه نم ...

چراااااا اوووومدی توی این تاپیک؟

برو از صفه اول بخون ببین یکی عین خودت پیدا میشه توکامنتا؟

شما فووووق باکلاسی عزیزم نمدونم چرا قبول نداری🤣🤣🤣🤣

منم اینجوریم و خودم رو بی کلاس نمی‌دونم ...با افتخار من کسیم که بازیچه و اسیر دست سرمایه دارها و بان ...

ایول ب شما و تفکرت❤️

پیک می یعنی چی؟چندبار شنیدم اینجا

نع نع اون قضیه کنسله

پیگ می ینی کسی ک دنبال دوستی و توجه پسراس

اشتباه شد ربطی بمن نداشت

تو کامنتا کلی بحث شد سرش🤣🤣

🤣والا بابت برداشتن پیوند ابروهام و سیبیلام هنوز دارم جواب پس میدم😐🤣🤣بابام هر سری من و میبینه میگ ...

وااااای 🤣🤣🤣🤣

اونجا میگی ناخن‌هامو لاک زدم

باباها چمیدونن کاشته آخه

اینا رو بیخیال چطور میشه تراپیست شد روانشناسی خوندی؟

تراپیست روان اگ میخای بشی ک آره

روانشناسی باید بخونی

من تراپیست آسیب شناسی گفتار و زبانم مربوط میشه ب مشکلات گفتاری کودکان و بزرگسالان و سالمندان 

تراپیست روان اگ میخای بشی ک آرهروانشناسی باید بخونیمن تراپیست آسیب شناسی گفتار و زبانم مربوط میشه ب ...

روانشناس همون تراپیست روان به حساب میاد یا فرق می‌کنه کارشون؟ 

اگه میدونی🫣♥️

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
چراااااا اوووومدی توی این تاپیک؟برو از صفه اول بخون ببین یکی عین خودت پیدا میشه توکامنتا؟شما فووووق ...

بخدا من احساس بی کلاسی شدیدم دارم    حالا بزار بمونم بیرونم نکن 😢   

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

وااااای 🤣🤣🤣🤣اونجا میگی ناخن‌هامو لاک زدمباباها چمیدونن کاشته آخه

🤣🤣🤣🤣🤣راست میگیا بنظرم وقتشه مرتکب یه خلاف بزرگتر بشم😃🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

ی سری صورت ها باکلاسن دیگهاز خودشون ذاتی زاویه دارنیکی از دوستام دقیقا همینجوره. جوری زاویه سازی شده ...

آها آره ، البته الان چون اینا مده میگیم با کلاس 😄 

من یه مقدار گونه و دماغشو دارم 😅

ولی به نظر من کسی که زیاد با خودش ور نرفته باشه و آرایش آنچنان نکرده باشه و نه خیلی چاق باشه نه خیلی لاغر میگم باکلاس 😁

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
جدی؟ کاشت ناخن ک خیلی قشنگهاز تنها معیار باکلاسی من خوشت نیومد🤣ژیلت نزن توروخدا یکبار برو اپیلاسیون ...

رفتم ولی گفتن زیاد بری غده میشه نمیدونم دکتر گف 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
میدونی بنظرم یا نباید رفت یا اگ رفت دیگه مث ناخن داعمی بری هی ترمیممژه خیلی خشگل میکنه آدمو شاید من ...

اره دیگه هی باید ترمیم کنی اگ نری یه ماهی زمان می‌بره تا مژه های خودت دوباره پر بشه