2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 6023 بازدید | 338 پست
عزیزم برای وسواس و اضطراب بنظرمن اول روانپزشکیه دوره دارودرمانی لازمهبعدش روانشناس و مشاوره

آخه روانشناسها بعدش خودشون ارجاع میدن بعدش 😅

بعد مشکلم شدید نیست

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوبی دختر تو حتما یه دوره بزار سیاست و آموزش بده🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه چ کنیم

کلا سیاست مدار قهاری ب حساب میام

ولی نمیدونم چرا خودم بلد نیستم اجرا کنم فقط درحد مشاوره‌س 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشقم حقوقت رو می تونم بپرسم

حقوق ثابت ک ندارم

هرچی بیشتر کار کنم بیشترم درآمد دارم

متوسط بین ۲۵ تا ۳۰

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

آخه روانشناسها بعدش خودشون ارجاع میدن بعدش 😅بعد مشکلم شدید نیست

اگ شدید نیس برو روانشناس

فقط قبلش مشکلت رو بگو

بگو دقیقا توی فلان حیطه میخام کمک بگیرم

چون هر روانشناسی روی یه سری چیزا بهتر کار میکنه و ی سری چیزا رو بلد نیس

قبلش حتما مشکلت رو بگو  اگ مهارت و علمش رو داشت ادامه بده

اگ شدید نیس برو روانشناسفقط قبلش مشکلت رو بگوبگو دقیقا توی فلان حیطه میخام کمک بگیرمچون هر روانشناسی ...

ممنونم پیش روانشناس خانم هم برم بهتره نه؟😅

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
عزیزم تا حد چیزایی ک بلدم میتونم کمکت کنمدرسته بی‌کلاسم ولی این چیزایی ک گفتم رو میدونم چیه🤣🤣بپرس ...

پولش نباشه به چه کارم‌میاد.ضمن اینکه من هر کسی رو دیدم زیادی سر و صورتشو دست کاری کرده تصنعی شده و نشده ک دو طرف صورتش تراز دربیاد

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بلخره ی سری کارا باید بکنیم دیگع..مثلا زمان مامان باباهامون همه ساده بودنولی الان انقد چیزای مختلف ا ...

هیچ بایدی وجود نداره من سی سالمه شاغلم درآمدی خوبی دارم ولی نه جراحی نه ژل نه ناخن نه اپیلاسیون ونه حتی رنگ موی ساده هم انجام نمیدم آرایش اصلا فقط و فقط عطر و ادکلن استفاده میکنم اونم یجورایی با بوی خوب حس خوبی بهم دست میده همه هم منو بخاطر شغلم و مهارتم قبول دارن 

خواهرم من چندین ساله حتی یک آرایشگاه برای اصلاح صورتم نرفتم بقیه اش که هیچ نمیدونم چی هست.. تنها یک تیغ که کل صورتم رو خودم ماه به ماه اصلاح میکنم چی کار کنیم ما از اونور بوم افتادیم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️
🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه چ کنیمکلا سیاست مدار قهاری ب حساب میامولی نمیدونم چرا خودم بلد نیستم اجرا کنم فقط در ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هعیییی تراپیست بیکار دست رو دلم نزار که خون ه🤣🤣منم به همه دوستام مشاوره میدم همشون یا تو رابطه ن یا خونه ی بختن بعد خودم سینگل ب گورم🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣هعیییی تراپیست بیکار دست رو دلم نزار که خون ه🤣🤣منم به همه دوستام مشاوره میدم ...

آره آره 🤣🤣🤣

چرا اینجوریم ؟ موقه مشاوره دادن ب بقیه، بهترین سیاست‌مدار دنیا جلومون کم میاره

بعد ب عمل ک میرسه، صفر مطلق 🤣🤣🤣🤣