2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 211 پست
حتا ریمل هم میزنم زیر چشمم سیا میشه😂😂اپیلاسیون هم نمیرم ژیلت خودمونو عشقه کاشت ناخن تا الان ۱ بار ...

جدی؟ کاشت ناخن ک خیلی قشنگه

از تنها معیار باکلاسی من خوشت نیومد🤣

ژیلت نزن توروخدا 

یکبار برو اپیلاسیون

درد داره ولی مطمعنم بعدش باخودت میگی حیف اینهمه سال ک با ژیلت گذشت🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عه برم یعنیبذارید بمونم من خیلی مرزهای بی کلاسی رو جل ب جا کردما😂😂😂

اوکی حله

حالا ک تمایل قلبی داری ب گروه بی‌کلاسا، میتونی بمونی

ب شرطی ک دیگه کارای اضافه بر سازمان نکنی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوکی حلهحالا ک تمایل قلبی داری ب گروه بی‌کلاسا، میتونی بمونیب شرطی ک دیگه کارای اضافه بر سازمان نکنی

😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

بالای چشمم ابروئه❌️بالای چشمم شماله✅️

واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ینی پوکیدم

بچه ها یه سوال یه مدتیه میخام برم کانتور و کانسیلر بگیرم ب نظرتون کاربردیه؟

آره بابا

ولی طرز استفاده‌ش واقعا سخته

وقتی بلد باشی میتونی ب صورتت زاویه بدی..  برجستگی گونه‌تو ببشتر کنی..  بینی‌تو خوش فرم کنی و خیلی کارای دیگه

تو اینستا اگ دیده‌ باشی خیلی آموزش ها میدن و میبینی چقد تاثیر داره تو تغییر چهره

فک کنم یعنی منو بلند کن. یعنی به پسرا میگن بیا منو ببر؟

وای🤣🤣🤣

نه اگ‌ اینه ک من اصلا نیستم

آره ی چیزایی یادمه تو اینستا ی مدت خیلی معروف شده بود 

فکنم دخترایی باشن ک میخان ب پسرا آمار بدن 

این کار اصن تو گروه بی‌کلاسی نمیگنجه🤣🤣

اسی خدایی همینکه روت میشه اپیلاسیون میری یعنی شاخ غول رو شکستی. ما بی کلاسا بهت افتخار میکنیم

واااای 🤣🤣🤣🤣🤣

باورکن اولین بارش فقط سخته

چنبار ک بری دیگه عادی میشه

بعدم اونی ک اینکارو انجام میده انقد براش عادی شده طبیعی بودن اون،‌ باعث میشه تو هم راحت باشی

تازه من اپلاسیونم نمیرمم فقد میبافم🦦😩😂😑

میبافی؟

ینی موهای کجا رو میبافی؟

نگو..  ینی کلا شیو نمیکنی؟

تو رو خدا یکی به من بگه اپیلاسیون چیه

یکبار برو امتحان کن

خیییییلی خوبه

خشاب اپیلاسیون رو میکشن رو بدنت (ی مایع موم مانند) بعد یه پد میذارن روش و یهو میکشن

موهای بدنت از ریشه درمیاد

قشششنگ از لولو تبدیل میشی ب هلو

اینا که گفتی چی چی ه‍َ؟

الکی نگو دیگه

من ک میدونم همتون باکلاسین میخاین بمن روحیه بدین🤣🤣

الکی نگو دیگهمن ک میدونم همتون باکلاسین میخاین بمن روحیه بدین🤣🤣

باور کن نمیدونم 🤣🤣

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

اخه نماز میخونم میگن نمیشه وضو گرفت خودمم خیلی دوس دارم 🥲

آره متاسفانه نمیشه...

هررررجا میری همه کاشت دارن آخه

حتی دیدم تو محل کارم،‌ اونی ک برای نظافت اومده بود کاشت ناخن داشت

یا فروشگاه رفتم  دیدم همه فروشنده ها  صندوق دارها  خلاصه همه دیگه 

باخودم گفتم چقد من بی‌کلاسم ک نرفتم 

سریع ی جا پیدا کردم رفتم دیگه

آره یه چیزی تو همون مایع ها هست از دخترم شنیدم البته منم شاغلم ورزشم میکنم تحصیلاتم دارم ۳۵سالمه ولی ...

کلا نسل جدید خیلی از ماها بهترن 

خاهرزادم ۱۵ سالشه  ی آرایش هایی میکنه ک من حتی نمیدونم باچی اینکارارو کرده🤣🤣

شما باعث امیدواری ما هم شدی،منم تازه فهمیدم خیلیا هستن مثل خودم🤣🤣🤝

آره درکل ی تاپیک عالی و هدفمند شد درجهت افرایش اعتماد ب نفس هممون🤣

ما هم کنارتیم 👏

باتشکر

چند مورد رو همراهی میکنی؟

تمام موارد؟