2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

202 بازدید | 14 پست

نمیدونم چقدر درسته ؟

وقتی خونس گوشیش رو سایلنته،خیلی کم از گوشیش جدا میشه ،فقط موقع حموم یا دستشویی 

بعضی وقتا دستشویی باخودش میبره.

خیلی وقتا صبح زود تر از خودش بیدار شدم گوشیشو چک کردم چیزی پیدا نکردم.

برنامه همراه من ونصب کردم بازم چیزی نبود .

هر وقت گوشیشو زیرو رو کردم چیزی نیومد دستم.

پس دلیل اینکارش چیه ؟

خودش میگه از صدای گوشی بدم میاد 

اما چن بار دیدم بیرون خونه از سایلنت درمیاره

یا خدا سایلنت بودن گوشی یعنی چ حکمی میتونه داشته باشه🤦😑

گوشی من دائما سایلنته

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ی چیزی بگم امشب ب شوهرم گفتم رمز گوشیت چیه نمی‌دونم چرا خیلی نامفهوم می‌گفت بعد الان خوابه نمی‌دونم گوشیشو کدوم طرف گذاشته یا زده شارژ یا زیر بالشت 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
یعنی شک نکنمخیلی اذیتم از بس اینجا تاپیک خیانت دیدم

اخه وقتی میگردی هیچی پیدا نمیکنی چرا باید شک کنی 

ادم عاقل دستی دستی زندگیشو زهر نمیکنه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مممنونم عزیزم حرفات آرومم کرد

دوس عزیز وقتی میبینی تاپیکا ذهنتو بهم میریزه  ممکنه تاثیر منفی بذاره اصلا اون سبک تاپیکا رو وا نکن 

اخیی عزیز دلم اینکارا بیشتر از خود خیانت ما زنهارو آزار میده

دقیقا نمی‌دونم چرا ما خانوما باید این همه استرس بدبختی بکشیم یا دنبال گوشی آقا باشیم چیزی توش نباشه ولی سعی کن زیاد به خودت استرس ندی مطمئن باش اگه چیزی هم باشه خدا خودش حقیقت رو آشکار میکنه

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
دوس عزیز وقتی میبینی تاپیکا ذهنتو بهم میریزه ممکنه تاثیر منفی بذاره اصلا اون سبک تاپیکا رو وا نکن

دقیقن همینطوره .

کاری کردن این موضوع از ساعت دوشب تا الان منو بیدار نگه داشته

همش با خودم در جنگم میبینم چیزی تو گوشیش نیسپس این همه مراقبت براچیه

من خونه هستم کلا گوشیم رو سایلنته ب محض اینک پامو بزارم بیرون عادی میزارم خب ممکنع شوهرم زنک بزنه نگران بشه بیرونم همسر شما هم همین اگ بیرون رو سایلنت باشه شما زنگ بزنی ک نمیشنونه پس الکی زندگی شیرینتو با این چیزا تلخ نکن ببخشیدا ببخشدا مردم رو هم میگیرن میگن ما کاری نکردیم ول کن این فکر و خیالاتا 

من که زنم توی خونهدگوشیم روی بیصداست شوهرم میره بیرون میذارم صداذ

چون طلبکار دارم زنگم میزنه حوصلشون رو ندارم جلوی شوهرمدگندی هستدک خودم زدم بعد با یهدخانمه دوست شدم دوست نداشتم بدونه مامان همکلاس دخترمه چون شوهرم بغهمه میگه با کسی دوست نباش اخرش هم یه روز روی صدا بود فهمید بعدش باهام قهر کرد چرا دوست پیدا کردی🥹 جنبه نداره میدونستم که مخفی میکردم