2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 212 پست
چی؟ کلمه پیک می یعنی دنبال توجه از جنس مخالف

آره دیگه. مثل انتخاب کردن. یعنی منو با خودت ببر😭

حالا من اینستا ندارم واقعا به پسرا اینو میفرستن؟

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اگه بگم اون چند تا کاری که کردی اپیلاسیون،کاشت ناخن رو هم نکردم باور می‌کنی البته تینت لب می‌دونم چی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ایول باورم نمیشه

فک میکردم بی‌کلاس ترینم

الان باز من دارم ب بقیه میگم برین اپیلاسیون و مشاورات باکلاسی میدم🤣🤣🤣🤣

تینت چیه؟ مث رژ ؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیگه. مثل انتخاب کردن. یعنی منو با خودت ببر😭حالا من اینستا ندارم واقعا به پسرا اینو میفرستن؟

وای چه سختش کردی😂

نه مثلا یکی رو ببینن دارن همجنسای خودشو کنار میزنه خوردمیکنه و نازوکرشمه برای جنس مخالف میاد بقیه میگن این پیک میه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

راحت باش منم بیکلاسم اما از اون ور به پوست ورزش هیکل و سلامتیم تا حدودی اهمیت میدم

عااااالیه بنظرم

از کسایی ک ورزش میکنن و ب پوست‌شون اهمیت میدن خیلی خوشم میاد

ی دوست اینجوری داشتم حتی یه رژ هم نمیزد

همینجوری بدون هیچی خشگل بود چون ی کارای مهم تری میکرد برا زیبایی

الان گرجستانه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایول باورم نمیشهفک میکردم بی‌کلاس ترینمالان باز من دارم ب بقیه میگم برین اپیلاسیون و مشا ...

آره یه چیزی تو همون مایع ها هست 

از دخترم شنیدم 

البته منم شاغلم ورزشم میکنم تحصیلاتم دارم ۳۵سالمه ولی اصلا از عمل واینا خوشم نمیاد نمیدونم با خلقیات من سازگار نیست 😂

بنده هم در این مسیر همراه شما هستم،بسی بی کلاس تر از شما،چون کاشت ناخن هم ندارم😅✋

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ممنونم از همراهیت

ب خودم امیدوار شدم

چقد خوب شد این تاپیک رو زدم 

همش میترسیدم مسخره بشم

بعد دیدم چ همه آدم مثل منن

سادگی اوج باکلاسیه قشنگمم😍

آااااااره

ولی خب دختربودن باید ی فرق هایی داشته باشه دیگه...

نمیدونم چرا برا لباس کلی خرج میکنم ولی برا این چیزایی ک گفتم اصلا

بله الان جزو باکلاس ترینها شده

واقعا ؟

ینی من بدون هیچ تلاشی رفتم تو گروه باکلاس ترین ها؟ 🤣🤣

پیک می یعنی کسی که دنبال توجه از جنس مخالف باشه این ربطی نداره

وااااای نه

اینو نیستم اصلا

اگ بودم ک توی این سن و سال مجرد نبودم 🤣🤣

این وصله ها بمن نمیچسبه 🤣🤣

ورود باکلاسا ممنوعه. با احترام خارج شو🤣

دقیقا منم همینو گفتم بهش🤣🤣🤣

بنظرم عمل بینی ب تنهایی کافیه برا باکلاسی

عزیزم اینا بی کلاسی نیست اما طرز استفاده از لوازم ارایشو بهتره یاد بگیری خیلی بدردت میخوره

آره خودمم خیلی دوس دارم 

ب تازگی فهمیدم اول باید پرایمر بزنم  بعد کرم پودر  بعد کانسیلر و کانتور  درنهایت پنکک و فیکس

آره؟

ولی فعلا درحد تئوری بلدم  ب مرحله خرید این لوازم و اجرا نرسیده🤣🤣🤣

بچه ها نه اینکه ما از کف لندن اومدیمبگو لیپ گلاس💔🤭😭😂😂😂

اوووووو  جدی ؟

لیپ گلس اشتباهه ؟

خاک بر سرم ک حتی اسمشم نمیدونم🤣🤣