2777
2789
عنوان

با معلم دخترم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7044 بازدید | 100 پست
ادامه شو بگو دق کردم

منم گفتم بخای ادامه بدی میرم شکایت میکنم دیدم مادر دانش اموز پیام داده بی منظور خط میکشم منم گفتم وقتی از عوارض کارت خبر نداری بهتره نیای و حق نداری دیگه به بچه من نزدیک بشی اونم کلی چرت و پرت نوشت ج ندادم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ میدونم دیوونه است خط میکشه صورت بچم

برو مدرسه اعتراض کن ، بچه دلیل خط خطی میکنه اخه مگه بچست

بچت پایه چندمه و جنسیتش چیه؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

پس چرا این همه فرهنگیان درس میخونن

که یکی که هیچ سوادی تو اون زمینه نداره بیاد جای معلمشو بگیره

ب قول ی کاربر چه مدرسه ی بی در و پیکیری

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

منم گفتم بخای ادامه بدی میرم شکایت میکنم دیدم مادر دانش اموز پیام داده بی منظور خط میکشم منم گفتم وق ...

چ خره صورت بچه مگه دفتر نقاشیه .به دخترت بگو خیلی باهاشون صمیمی نشه.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

پس چرا این همه فرهنگیان درس میخوننکه یکی که هیچ سوادی تو اون زمینه نداره بیاد جای معلمشو بگیرهب قول ...

معلمه از یک طرف میگه کار میکنم از طرف دیگه مادر بچه ها رومیاره براش بررسی کند بیشعور خب تکلیف نده

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
بخدا ک مدرسه ها شدن زندان ساواک قدیمیدونه ادم سالم توشون نموندهبعد بگو چرا فرهنگیانو میکوبی....

دقیقا ... انگار دانش آموزان اسیر هستن

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

معلمه از یک طرف میگه کار میکنم از طرف دیگه مادر بچه ها رومیاره براش بررسی کند بیشعور خب تکلیف نده

والا 

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

برو مدرسه اعتراض کن ، بچه دلیل خط خطی میکنه اخه مگه بچستبچت پایه چندمه و جنسیتش چیه؟

دوم دختر

منم گفتم بخای ادامه بدی میرم شکایت میکنم دیدم مادر دانش اموز پیام داده بی منظور خط میکشم منم گفتم وق ...

چرا نمیری با مدیر صحبت کنی   همون جوری با خط ها ببر به مدیر نشون بده

چه مادر خودشیرین و بیکاری که میره میشینه تو کلاس تکالیف بررسی کنه وظیفه ای که وظیفه ش نیست ! 

بگو آخه تو شوهر نداری زندگی نداری زنننننن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اتفاقا الان تازه خیلی بهتر هم شده... منتها شما چون اون موقع بچه بودی متوجه اشتباهات معلم ها نمیشدی

بنده الان پشت کنکوریم و زمان خودمم برسی میکنم کاری ندارم قدیم دیوونه تر بودن😂

الان هرکی وارد این رشته بشه مغزشو میشورن ی کار میکننن انقد بی مسئولیت بشن که حتی دلشون واس بچه های این سنیم نسوزه

دوست تود من رفت دیگه امسال

ازین رو به اون رو شده

نمیدونم چیکارشون میکنن فقط خداروشکر تموم شد برا من خداروشکررررر

چرتو پرتو بکن تو حلقش 

زنیکه عفریطه غلط کرده 

همیناس که تو روان بچه هامون اثز منفی میذاره 

بی شعورو تف بنداز توصورتش 

یاشوهرتوببر مدرسه 

ببری ها نگی نگفتی 

دخترا احساسی ترم هستن دیگ بدتر