2777
2789
عنوان

شیمی درمانی بچم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 120 پست

گلم منم زنداداشم دچار بیماری سرطان شده، امشب یک سیدی بهم گفت ختم صلوات چهل روزه براش بردارید، 

سید گفت تا چهل روز، روزی 100 صلوات به نیابت خانم فاطمه زهرا، هدیه کنید به ام البنین، انشاالله خدا خودش تمام مریض ها را شفا بده، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچم هنوز ۴ سالش نشده توروخدا دعا کنید

خدایا! از تو می‌خواهم هر کسی که اینجا با امید به درگاه تو آمده، به حاجتش برسانی؛ دلش را شاد و راهش را هموار کنی. اگر آرزویش برایش خیر است، آن را زودتر نصیبش کن🌸✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خداوند کمک شما و پدرش و کوچولوتون باشه و به دلتون نور و آرامش بیاره ...

انشالله سلامت خدا حفظش کنه براتون 

از کجا متوجه این بیماری شُدید ؟ چه علائمی داشت کوچولوتون؟

حتما چند تا دکتر خوب نشون بدید 

یاالله جان پسرشوشفابده الهی امین🤲🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭یاالله ی مادرو با بچه اش دلبندش امتحان نکن امین🤲🤲🤲یاالله دردی را ک بش دادی صبر بزرگی هم بش بده امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

عزیز دلم اولش طبیعتا سخت میشه اشتهاش کم میشه لاغر میشه رفته رفته بهتر میشه قوی باش و خیلی مراقبش باش حتتتتتما خوب میشه. پسر عموی من فک کنم ۶، ۷ سالش بود مبتلا به سرطان خون شد لاغر صعیف و.... ولی دوباره خیلی اشتهاش باز شد مدام براش جیگر کباب میکردن مامانش خیلی مراقب تغدیه اش بود کمی که بهتر شد کلی مسافرت رفتن و.... خلاصه ماشااله الان ۳۱، ۳۲ سالشه و قراره داماد بشه . اصلا نترسین فقط باید صبور و قوی باشین  

نه کلا از دارو فراریه

بهش بگو برات خوراکی میخرم یا اسباب بازی میخرم اگه بخوری یا باهات بازی میکنم و...

یا همراه ش آب هم بیار که باهاش بخوره یا بگو دماغتو بگیر بخور اینجوری مزه نمی‌ده بو نمی‌ده و...

کلا یه جوری حقه بزن راضی شه داداش منم اینجوریه همیشه اینجوری راضیش کردیم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای پسر من هم دعا میکنی ؟! انگشتش قطع شده 😭😭

الهی🥺🥺🥺 چرا چی شده ؟ 

پیوند زدین؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲