2777
2789
عنوان

تا چند ساعت بعد از مصرف قرص سقط خون ریزی شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 42344 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید میشه لطفا بفرمایید چطور اقدام کردید برای سقط خیلی به کمک احتیاج دارم

با پزشک متخصص مشورت کردم، واقعا خطرناکه حتما نحت نظر باش بعد اقدام کن

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

سلام

من تو هفته هجدهمم 

امروز به فاصله نیم ساعتی یه قرص داخل واژینال یه قرص زیر زبون گذاشتم 

۵ عدد داخل واژینال ۵ عدد زیر زبون از کی شروع به خونریزی می‌کنم 🥺🥺

تو رو خدا یکی جواب بده

نیم ساعت بعد خونریزی افتادم بعد دوساعت شدید شد با درد وحشتناک و دفع شد بعد خونریزی کم تر شد

از کجا قرص سایتوتک باید تهیه کرد تورو خدایکی کمکم کنه. بهم پیام بدین من نمیدونم چجوری نظراتتونو پیدا کنم

راستش نمیدونم درست یا اشتباه ولی خب من شرایط نگهداری بچه نداشتم دوران درس و دانشگاه بود ب پزشکم التماس کردم گفت انجام نمیده ولی خانوم سهیلی معرفی کرد گفت ماما و دارو داره خدا خیر ش بده دارو گرفتم ازشون انجام دادم بعد ی هفته رفتم سونو بقایا ام نداشتم درد داشتم ولی خوب قابل تحمل بود با مشاوره خانوم سهیلی سخت نبود شماره میزارم از کمک بگیرید۰۹۱۹۷۱۴۱۴۸۷