2777
2789
عنوان

شیمی درمانی بچم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا کنید براش خیلی کوچیکه

انشالله خوب میشه.

نمی دونم تاپیکایی که راجع به این نوع از سرطان هست خوندی یا نه اما خیلیا درمان شدن به درمان راحت جواب میده مخصوصاً تو بچه ها انشالله خوب میشه.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

الهی که خدا خودش بهش سلامتی بده سخته. خدا صبر به شا هم بده بتونی ازش نگهداری کنی

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

عزیزم فردا شهادت خانوم حضرت ام البنین (س) هست 

از خانوم حضرت ام البنین (س) سلامتی بچتو بخواه خانوم حضرت ام البنین (س) رو به جان پسر بزرگوارشون آقا ابوالفضل عباس(ع) قسم بده انشالله معجزه بشه واسه سلامتی فرزندتون

انشالله به حق خانوم حضرت ام البنین(س) همه ی مریضا و فرزند شما سلامتیشونو بدست بیارن الهی آمین

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .