2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1645 پست
خیلی پیش از حد بهش توجه کردی و رو دادیمردا زمانی ک بفهمن چقد عاشقشونی تمومه دیگه، فک میکنن خدای رو ز ...

چه میدونستم فکر میکردم هرچقدر خوب باشم اونم با خوبی جوابمو میده اشتباه فکر میکردم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این عوضی هزار بار دوراشو زده و اومده نمی‌دونم چی باعث میشه قدر خوبیامو ندونه از این حرصم میگیره که ه ...

حرفی که به همسرم زدم...

گفتم به چشم همه اومدم جز تو...

باور کن زنیکه رو ببینی یه وجب قد داره گوژ پشتی داره

زیر خروارها آرایش مدفونه...

من عکسشو و تعریفشو شنیدم...همسرم خودشم جوابی نداره که چرا یه عمر سوزنش گیر کرده بود روی همچین آدمی...

اون زنیکه حتی جرات نکرده یه بار بیاد منو از نزدیک ببینه با اینکه همیشه منو تو سر همسرم میکوبیده...

بحث این نیست که خوبیاتو ندیده اون نخواسته ببینه...

کاش تو همون دوستی که شناختیش ولش میکردی...من بعد نامزدی که اسمش رفت تو شناسنامه م فهمیدم...

چه میدونستم فکر میکردم هرچقدر خوب باشم اونم با خوبی جوابمو میده اشتباه فکر میکردم

دقیقا 

اون در صورتیه ک طرف ادم باشه نه این ک، نه تنها شخصیت نداره بلکه شعورم نداره ،نمیدونم واقعا همچین ادمایی مادراشون تو تربیتشون چیکار کردن

همیشه اینجوری میکنه سر کوچکترین مسائل ، صادقانه بخوام بگم هیچوقت تو این همه سال به جز یکبار که یه هف ...

اوووووووووووه اوضاعش خرابه

من فکر کردم فقط رفتی رو مخش اونارو گفته

کاربری دست دو نفره
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

بخدا میفهمم سخته ولی وقتی دوره سختی و ... تموم بشه چقد از خودت ممنون میشی و چقد پشیمون میشی که زودتر تمومش نكردی 🫂

فقط میتونم بگم زود قضاوت نکن درمورد رابطه یعنی زود بی فکر کاریو نکن اونم بشه اشتباه دومت اول برو مشاوره بعدم یه حرز امام جواد بگیر و یه انگشتر زمرد انشالله اون مردی که خواستی بشه

خیاط خانومِ ...♡

همیشه اینجوری میکنه سر کوچکترین مسائل ، صادقانه بخوام بگم هیچوقت تو این همه سال به جز یکبار که یه هف ...

اونوقت موندی باهاش؟

پس تو خودتو به یه روانپزشک نشون بده حتما

مطمئن باش مشکل از خودته

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

چرا میخای پدر بچه های ایندت همچین مردی باشع؟

چرا میخای مردی که بهش تکیه کنی 

ستون خونت همچین ادمی باشه

نمیگم ادم بدیه ولی بنظرت حرفایی که میزنه لایق خودته؟

مطمئناا داره شخصیت خودشو میگه 

بنظرم‌جواب پیامشو بده

بگو چیزایی که میگی لایق خودته،تو از مرد بودن هم خواب شدن با هرزه های دیگرو یاد گرفتی من واسه تو زیادیم بای بعد از همه جا بلاکش میکردی دادخواست طلاقم بده چون واقعاااا این حجم از بی نزاکتی رو نمیشه تحمل کرد

عزیزم ی کاری کن دلش برای رفننتم تنگ بشع 

دلش برای صدای قدمات تنگ بشه 

واقعا اینجور ادما روانین ولش کن چطور میخای ی عمر با همچین ادمی زندگی کنی بعد با دوتا بچه طلاق بگیری یا طلاق نگیری بگی بخاطر بچه هام 

تو که سنی نداری اوج جوونیته ولش کن بره