2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210628 بازدید | 1657 پست
چقدر پشت حرفات درد بود .اون قسمت که گفتی فانتزیت اینه برگردی عقب نامزدی بهم بزنی فانتزی منم هست هر ر ...

آخه من تو نامزدی یه بار متوجه شدم با همون دختره تلفنی حرف میزنم

گفت میخام ارومش کنم جار و جنجال نکنه...

و من کوتاه اومدم...همون موقع باید قضیه رو علنی میکردم و پرتش میکردم از زندگیم بیرون...

ولی خوش باور بودم و فکر میکردم دختره اویزونه و همسرم خودش نخواسته که باهاش ازدواج کنه

ولی بعداً فهمیدم همسرم یه زندگی سالم میخاست که وجهه اجتماعی داشته باشه و اونم که زنگ تفریحش بود ...

ولی بعد ازدواج دختره دیگه با خودم گفتم رفت پی زندگیش...ای دل غافل.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بدتر که دست بزن هم داشته...همسر من در طول زندگیم که کم هم نیست... شاید انگشت شمار دست روم بلند کر ...

این عوضی هزار بار دوراشو زده و اومده نمی‌دونم چی باعث میشه قدر خوبیامو ندونه از این حرصم میگیره که هیییییچ کدوم از خوبیامو نمیبینه. 😭 

تو دوران دوستی‌مون یبار که قهر کرده بودیم به مامانم پیام داده بود و کلی از من تعریف کرده بود که دخترتون خیلی آدم صبور و بساز و خوش قلبیه و میدونم مثلش تو این زمونه نمیتونم پیدا کنم و گفته بود الان دست شما امانته من اوضاعم خوب بشه میبرمش و خوشبخت ترینش می‌کنم .. 

بدبختم کرد🙂💔 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

ای تف به ذات و شرفش.....تو رو خدا بچه بازی در نیار تموم کن این آدمو ....فک کردی اگر بچه ازش بیاری....چه بچه هایش قراره متولد بشن؟‌....اگر قراره یه زن درد زایمان و شیردهی و بی خوابی و غذا درست کن و تمیزی کن و بچه بزرگ کن بکشه واسه کسی بکنه ک ارزش داشته باشه صبح پا میشه دلش قرص باشه 

شب میخابه سر بذاره روی بازوی همسرش بگه این بغل و بدن و روح این چ زن و چ مرد فقط متعلق به من...

با دل قرص و مطمین ...نگاه بچه هایش می‌کنه نگاه پدرشون می‌کنه دلش شاد بشه ک عاره بچم به پدرش رفته ...نه اینکه پدر هرزه وقتی نگاه بچه می‌کنه آدم دلش شور بزنه و دلش بازه ...شب سر میذاره تو بغل کسی ک جای ده ها نفر دیگه بوده الله اکبر دخترجان بیدار شو این آدم لایق تو نیست

حیف اون همه عشقت

حالا این همه اذیتت کرده این همه دوسش داری

اگه مرد خوبی واست میشد که دیگه از مجنونم مجنون تر میشدی واسش

خااااک بر سرش که قدرتو ندونست

خاک...

لیاقتش فقططط اینه که دکمه ی سیکشو بزنی به قول خودش

ای کاش چند ساله پیش درد جدایی رو به جون میخریدم و دل می‌کندم ازش ولی من همیشه روی دوست داشتنش پا فشا ...

مثل من😔بارها خوردم میکرد...ولی حفظ ظاهر میکردم پیش خانواده ها...

بارها و بارها میرفتم منت کشی برای قهری که به خاطر بهونه گیری هاش بود... بازم پسم میزد...انقد بغضمو قورت دادم خدا می‌دونه...دردی که تو دلمه انقد بزرگه که فقط با رها کردنش آروم میشم

صحبت یه عمر تحمله...یه عمر...

چقد خام و نپخته بودم...حتی یه لحظه هم فکر نمی‌کردم فکرش تو خونه یه مرد دیگه س...پیش یه آدم سطح پایین و خیابانی...خدا می‌دونه چقدر از اون اشغال سرم...مشاور بهم گفت کاش نصیب هم میشدن تا از خجالت هم در میومدن...

ووووولیییییی چند ساله که قضیه برام رو شده

انقد قوی شدم...انقد خدا بهم قدرت داده...اون آدمی که خردم میکرد الان تو خونه یه مهمون ناخوانده س که من در کمال خونسردی باهاش کنار میام...

فقط گاهی جوش میارم و باید رفتارمو بیشتر کنترل کنم...تا بچه هام آسیب نبینن...حالم از محبتهاش به هم میخوره...ولی با خودم میگم اون همسر خوبی برام نبود اما برای بچه هام پدر خوبیه...منم به خاطر خدا و بچه هام بازم تقیه میکنم...

مثل ادمای چاله میدونی صحبت میکنه ینی چی ک به تو هی میگه سیکتو بزن سیکتو بزن اونی ک لیاقت نداره باید ...

🙂🙌🏻 دقیقا 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

خیلی پیش از حد بهش توجه کردی و رو دادی

مردا زمانی ک بفهمن چقد عاشقشونی تمومه دیگه، فک میکنن خدای رو زمینن و هرکاری کنن چون عاشقشی ولش نمیکنی 

هیچوقت نباید به مردا کل میزان عشقتو نشون بدی و فک کنه ک تو چقد هولشی