2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210628 بازدید | 1657 پست

منطقی بخوام بگم شاید عصبی و کلافه بوده ک آدما تو اون تایم حرفای خیلی بدی میزنن و بعدا عذرخواهی میکنن

اگه دلیلی آورد براش و بعدا عذرخواهی کرد اوکیه

زیاد تو این فاز موند حالا یه فکری کن

فاز اینایی ک میگن طلااااق رو نمی‌فهمم! ینی تو زندگیشون یبار دعوا نکردن؟!

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم 

اگه دردی داری و درمون نکنی به جاهای بدی می کشه تو رو از پا درمیاره 

اگه با پای خودت نری دکتر و اون درد درمون رو‌تحمل نکنی 

یه روزی به زور با اروژانس می برنت 

پس بدون این درد جدایی رو بالاخره باید بکشی

هر چی زودتر دردش کمتر

درمونت بهتر و زودتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا حرفامو جدی بگیراین رفتارا و این حرفااین سردیا منو یاد خودم میندازهدلم می‌رفت برای یه لبخندش تو ...

خیلی ناراحت شدم  و متاسفم برای چیزای تلخی که تجربه کردی عزیز دلم 🥺💔 

دقیقا منم چند ساله به سردی و توهیناش عادت کردم 

همیشه وقتی دعوامون می‌شد و کار به کتک کاری میکشید بعدش بوسم می‌کرد نوازشم می‌کرد معذرت خواهی می‌کرد و نمیزاشت تا نگفتم آشتی کردم از پیشش برم  

فکر میکردم چون آدم عصبیه دست خودش نیست کتکم میزنه و بعدشم پشیمون میشه که اون کارارو میکنه ولی اون شب بهم گفت من حال و روزتو میدیدم دلم برات میسوخت که باهات ادامه میدادم 🙂 

اره مطمعنم دلش پیش یکی دیگست 

وگرنه چطور میشه یه ادم اینهمه محبت و سازش و از خود گذشتگی رو ببینه و اینجوری بده جوابتو ؟! 

میدونی من هیچوقت نمیبخشمش من با تمام وجودم دوسش داشتم و همیشه بابت تمام رفتارا و کارای بدش درکش میکردم 💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
خدا لعنت کنه زنا و مردای خاین روبه خدا من الان تو میانسالی دلم پیر پیر شد...همکارا وقتی از ظاهرم تعر ...

خدا جواب دل شکستتو میده واقعا از ته دلت بود که تو دل منم رفت خدا بچه هاتو سالم و صالح برات نگه داره❤️😘 خیلی سخته میدونم خودم یه زنم و گداشتم خودمو جای شما خیلی بده واقعا

یه چیزی بهت بگم اگه دردی داری و درمون نکنی به جاهای بدی می کشه تو رو از پا درمیاره اگه با پای خودت ن ...

ای کاش چند ساله پیش درد جدایی رو به جون میخریدم و دل می‌کندم ازش 

ولی من همیشه روی دوست داشتنش پا فشاری کردم همیشه خودمو گول زدم و بابت هرکاری که می‌کرد احمقانه درکش می‌کردم 

نامزدت دو حالت داره یا مریضه یا سرش جایی گرمه.اگه مریضه تو دکتر نیستی اگرم سرش جایی گرمه که به لعنت ...

هم مریضه هم سرش جای دیگه گرمه 

منطقی بخوام بگم شاید عصبی و کلافه بوده ک آدما تو اون تایم حرفای خیلی بدی میزنن و بعدا عذرخواهی میکنن ...

مردی که تو دوران عقد دست رو نامزدش بلند کنه تو زندگی چه کارا که نمیتونه بکنه...خیانت کرده ،دست به زن داده..فحاشی هم میکنه..نظرت چیه بمونه؟؟

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت