2777
2789

میگه تایمی که میخوای بیای با تایم فروشگاه اوکی نیس

بخدا قسم این ۴ روز عین چی کار کردم  یک دقیقم ننشستم

توی فروشگاه بزرگ لوازم آشپزخونه 

دوتا دیگه دختر از قبل اونجا بودن فک کنم اونا پشت سرم صحبت کردن چون صاحب فروشگاه اکثرا نبود

باورکنید از اون دوتا بیشتر کار کردم

زور بهم داره همون اول میتونست بگه تایمت اوکی نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رونالدوعم

ببین امروز رفتم مصاحبه برا کار شیفتم ۸ شب تا یک شب 

خونمونم بهش دوره خیلی استرس گرفتم با دیدن این تاپیک

اخه چند وقت پیش میخواستم برم یجا برای کار با پزشک اون موسسه دعوای شدیدم شد و حتی طوری شد همسرم و اون پزشک هم بحثای خیلی خیلی بدی باهم کردن اونجا یه منشی خانوم بود که من برای دیدن پزشک با اون خانومم بحثم شد و دروغ میگفت آقای دکتر الان نیست 

امروز تو محل کار جدید سر مصاحبه این خانومم اومده بود

موردم باهات مشابهه اصن ترسیدم اونم نره زیرابمو بزنه 

گرچه نیرو تزریقات تجربی کجا و فوریت پزشکی کجا 

اماااا باز زبونه دیگه یموقع بد بچرخه

میترسم اینهمه ساعت برم و برگردم با چشمای آستیگمات بشینم پشت فرمون و رانندگی کنم اخرشم بعد چند روز بگه نیا و فلان واقعا راست میگی زور داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

گفته میده ندم بزور میگیرم ازش

اره شماره کارتت بده بزنه منم مث تو اینجور شدم یارو غر بیخود زد اینا از اونان ک فقط میخان چهارروز کار بکشن از طرف پول ندن مراقب باش از اونورم کار بهتری گیر بیار ک صاحب کار نباشع بالاسرت 

قبلش قشنگ صحبت کن باهاشون

چی بگم دیگه

امروز مصاحبه کردم

وظایفم اتاقارو نشونم داد و اینا گفت از دوم دی بیا سر شیفتت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷