2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20473 بازدید | 501 پست
عزیز من پستای بعدیتو نخوندم.ولی کسی که اینقدر بی تربیتته بی ادبه و نفهم لایق زندگی نیست.نمیخام دلتو ...

نه بدم نمیاد اتفاقا حقیقت هارو و راجب این آدم خودم خیلی وقته میدونم .. 

فقط جدا شدن ازش برام سخته مشکل منه احمق اینه که فکر می‌کنم سقف آسمون پاره شده این افتاده پایین و اگه از زندگیم بره تا ابد بدبخت و بیچاره و تنها و غریب میشم :) و اینکه خیلی دوسش دارم متاااااااااسفانه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
من جای شما بودم الان ترکونده بودمش و مثل دستمال کثیف پرتش میکردم آشغالی ازاین بی ادب بیشعور شوهر برا ...

چه حیف که هیچوقت هیچوقت هیچوقت یاد ندارم کوچکترین بی احترامی کرده باشم بهش 

نه به خودش نه به خانوادش که صد درجه بدتر و مشکل دار تر از خودشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برات دعا می کنم که از چشمت بیفته تا واقعیت این رابطه رو ببینی واقعاً حیف تو نیست برای همچین آدمی!!!! ...

انشاالله 🥲🤌🏻 آرزوی خودمم همینه که از چشمم بیوفته و دوسش نداشته باشم 

نه اتفاقا قیافه خاصی ام نداره خودمم نمی‌دونم چرا انقدر میخوامش

میشه منم عکسهاتونو ببینم؟باور کن مپ به خاطر تو اینجا ثبت نام کردم که بتونم برات بنویسم فقط.از بس حرصم گرفت.ولی باور کن درستش همینه که به خانوادت بگی اونا بیفتن جلو تا اون وحشی هم فکر نکنه بی کسو کاری دیوونه.کاش الان واقعا روبروم بودی دوس داشتم بزنمت باور کن.متاسفانه تو سن و سال حساسی هستی برا همین هر کس هم چیزی بگه نمیتونی منطقی باشی و فقط احساسی میری جلو.مگه خودت نمیگی اخلاق بابات هم بد بوده و خیلی اذیت شد؟ببین شوهرت بداخلاق باشه چقدر افتضاحه.تازه فردا که رفتی تو زندگیش باور کن اون ۱ سالی هم که ازش بزرگتری هی میزنه تو سرت و جلو چشم خودت میبینی که زن میاره خونتون.چون دیگه میبینه که هر کاری میکنه جیکت در نمیاد.ببخش که خیلی راحت حرف زدما.و اینکه میشه بگی اهل کجایی؟

نه بدم نمیاد اتفاقا حقیقت هارو و راجب این آدم خودم خیلی وقته میدونم .. فقط جدا شدن ازش برام سخته مشک ...

دوستش داری چون میترسی و وابستش شدی اول بشین رک و پوست کنده بدون دعوا اتمام حجت کن اگه ادم شد که بهتر نشد دوس داشتنو بریز بیرون فکر کن مرده.بخدا جدی میگم.این داره خیانت میکنه.وگرنه باید دقیقه ای میلیون بار خدارو شکر کنه بابت داشتن توی مهربون.که اینقدر پیگیرشی.وای که چه خانمایی گرفتار چه مردایی میشن و برعکسش‌.اخخخخخ .نشد از کجا معلوم که انشالا خدا بهتر از اینو ننداخت تو دامنت.توکلت به خدا باشه

دخترا اگه میدونستید بعد کات کردن با آدم اشتباه چه زندگی قشنگ تری در انتظارتونه هیچ وقت تحمل نمیکردید این رابطه رو 

لطفا به حد و مرزهای زندگیتون احترام بذارید 🫠 نامزدت یه حرفایی بهت زده که من توی ذهنم خجالت میکشم به یکی بگم

حتما حتما برو پیش مشاور تا وابستگی بیمارگونه ای که داری درمان بشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دوستش داری چون میترسی و وابستش شدی اول بشین رک و پوست کنده بدون دعوا اتمام حجت کن اگه ادم شد که بهتر ...

خدا میدونه چند بار جدی راجب این مسائل صحبت کردیم و اتمام حجت کردم باهاش و نشستیم مشکلاتمونو آنالیز کردیم و تصمیم گرفتیم کارایی که اشتباهه انجام ندیم ولی مشکل اینجاست که فقط من عمل می‌کنم همیشه 

میشه منم عکسهاتونو ببینم؟باور کن مپ به خاطر تو اینجا ثبت نام کردم که بتونم برات بنویسم فقط.از بس حرص ...

همه حرفایی که زدی مو به مو درسته و قبولشون دارم :) برام دعا کن بتونم ازش دل بکنم فقط همین .. 

الان عکس میزارم فقط زود پاکش می‌کنم بمون ببینی 

دقیقااااااااااا مثل من :)))))) این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم جالبه بدون ...

شاید داری تقاص اون کارهارو پس میدی!

این مرد برات شوهر نمیشه، با مشاور صحبت کن و همه ی جوانب رو بسنج و بعد اقدام کن.

ببین من هیچوقت به کسی فحش نمیدم 

ولی میرم دستو پای نامزدِ تاکسیکمو میبوسم و پشتش سجده میکنم پیش این تحفه تو!

یعنی خاکککک بر سرت اگه ازش جدا نشی طبق تاپیکات

طرف رسما کف دستت نمیرینه و تو میگی نمیتونم جدا شم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

همه حرفایی که زدی مو به مو درسته و قبولشون دارم :) برام دعا کن بتونم ازش دل بکنم فقط همین .. الان عک ...

مطمئنم که میتونی فراموشش کنی.یه آشغال که فراموش کردنش نمیتونه خیلی سخت باشه.فقط اگه عکس فرستادی من هنوز ندیدمشااا

مطمئنم که میتونی فراموشش کنی.یه آشغال که فراموش کردنش نمیتونه خیلی سخت باشه.فقط اگه عکس فرستادی من ه ...

شبیه خر شرکه یارو واسه این ناز میکنه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.