2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11662 بازدید | 356 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید داری تقاص اون کارهارو پس میدی!این مرد برات شوهر نمیشه، با مشاور صحبت کن و همه ی جوانب رو بسنج و ...

دگ چقدر ادم باید تقاص پس بده ؟ همینکه خود اون شخص بهم خیانت کرد و یه شبه از زندگیم رفت و بخاطر شوکی که بهم وارد شده بود ماه ها تراپی شدم وزنم به ۴۰ کیلو رسید بس نبود ؟! 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
مطمئنم که میتونی فراموشش کنی.یه آشغال که فراموش کردنش نمیتونه خیلی سخت باشه.فقط اگه عکس فرستادی من ه ...

آنلاین بودی بگو بزارم ببینی 

ببین من هیچوقت به کسی فحش نمیدم ولی میرم دستو پای نامزدِ تاکسیکمو میبوسم و پشتش سجده میکنم پیش این ت ...

این از هرچی آدم تاکسیک تو زندگیتون دیدین بدترهههه تو یه لول دیگس 

دگ چقدر ادم باید تقاص پس بده ؟ همینکه خود اون شخص بهم خیانت کرد و یه شبه از زندگیم رفت و بخاطر شوکی ...

این پسر هم با اوصافی که گفتی واقعا به درد زندگی نمیخوره. سعی کن واقعیتهارو ببینی و تصمیم عاقلانه بگیری. این رابطه هم ذره ذره آبت میکنه، عزت نفست رو نابود میکنه.

این پسر هم با اوصافی که گفتی واقعا به درد زندگی نمیخوره. سعی کن واقعیتهارو ببینی و تصمیم عاقلانه بگی ...

همین الانشم کرده . 

از آدمی که همیشه صدای بگو بخندش به گوش میرسید و کلی اعتماد بنفس داشت یه دختر گوشه گیر و تنها و افسرده و بدون اعتماد بنفس ساخته که حاااالش از خودش بهم میخوره 🙂

اگه میخوای جدا شی، پس لایق تمام این بدبختیایی. هر کسی خودش تعریف می کنه که دنیا براش چی باشه

متوجه نشدم 

عزیزم حتما به مشاور مراجعه کن .. دختر به این خوبی چرا باید وابسته ی چنین آدمی باشه که فقط کارش تحقیر ...

فقط تحقیر ‌و بد دهنی نیست دست بلند کردنم هست 

اعصابم خراب شداین احمق چیه ازش دل نمیکنی

خودم نمی‌دونم به چیش دقیقا انقد وابستم