2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30765 بازدید | 563 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی از یه جهت درکت میکنم ک چرا موندی چون گفتی رابطه کامل داشتی.ظاید ترس اینو داری که کات نمیکنی..اما ...

همین الانشم گرفته 

بیشتر ازینکه ترس اونو داشته باشم دوسش دارم 

نپرس چرا که خودمم هیچ جوابی براش ندارم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

دختره ی دیوونه!اخرش ازاین جدامیشی نهایت یه سال دردمیکشی ولی قوی میشی اینوکسی بهت میگه سه سال به پای یمی سوخت وساخت وفک میکرد بی اون میمیره، تو خودت طرحواره داری برو درمان کن ازاین جدامیشی بامیل خودت 

دختره ی دیوونه!اخرش ازاین جدامیشی نهایت یه سال دردمیکشی ولی قوی میشی اینوکسی بهت میگه سه سال به پای ...

دعا کن بتونم 😭💔

منم میگفتم نمیتونم ولی تونستم

البته اینم بگم قبل از عقدمون چند بار که شدید دعوامون شده بود و مدت زیادی قهر بودیم کم کم به خودم اومدم و به زندگی برگشتم و داشتم فراموشش میکردم که برگشت و منم نتونستم مقاومت کنم 

عزیز من پستای بعدیتو نخوندم.ولی کسی که اینقدر بی تربیتته بی ادبه و نفهم لایق زندگی نیست.نمیخام دلتو خالی کنم.ولی متاسفانه تو جاده هم تنها نبوده و ویلا گرفتن هم بخاطر شلوغی جاده نبوده.به فکر خودت باش داره کج میره.وگرنه کسی که اینهمه جواب داده ی کلمه مینوشت عزیزم هم سرشو بخوره فقط خوبم نگران نباش.میدونم ارزش مهربونیاتو نداره.ولی بازم میدونم که خیلی از دخترا با اینکه میدونن نامزدشون یا شوهرشون داره ی غلطایی میکنه بازم خودشونو گول میزنن و اگه کسی هم حقیقت رو بهشون بگه بدشون میاد چون دوس ندارن واقعیت رو قبول کنن.پس اخر سر با دوتا کلمه کاری نکردم و اشتباه فکر میکنی نامزدشون همه چی رو کنار میزارن.‌.‌تازه اگه کج هم نره این توهیناش یعنی ادم عصبی و ناراحتی هست که نیاز به روانشناس و شاید روانپزشک داشته باشه یعنی عملا با یک دیوانه فرقی نداره.الان شما نامزدین اینجور صحبت میکنه الان که کمتر از گل و عزیزم و فدات شم و ...نباید از دهنش در بیاد خدا میدونه بعد از عروسی چطور و با بچه هاتون چطور میخاد کنار بیاد

برات دعا می کنم که از چشمت بیفته تا واقعیت این رابطه رو ببینی واقعاً حیف تو نیست برای همچین آدمی!!!!

وقتی احساست از بین بره چشمت باز میشه به روی همه چی و خودت می ذاریش کنار.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

من جای شما بودم الان ترکونده بودمش

و مثل دستمال کثیف پرتش میکردم آشغالی ازاین بی ادب بیشعور شوهر برات درنمیاد

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️