2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 77910 بازدید | 788 پست

چرا انقد سریشی خب

بعضی مردا باید سگ محل کنی باید بهت گفت پشت چست ابرو تا به ماه قهر کنی خایه مالی تو کنه 

دیشب اینجوری باهات رفتار کرده با چ عقلی امروز باز پیام دادی غرور نداری ت ؟چن سالته  

مردا خو چه پیگیر باشی چه نباشی آخر خیانت میکنن پس سگ محلشون کنید اعصاب خودتون راحتتره چقد پاپیچ میشین تااین حرفارم بشنوین 

فقط یچیزی اگه همین روندو ادامه بدی و ایشون روز به روز بدترمیشن و شمازندگی نمیکنین نابودمیشین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر یه پیگیری با این ادبیات حرف بزنه طرف فک کن بحث بزرگی پیش بیاد .نه واااا منکه زنگ بزنه حس ارزشمند ...

حالا شما استثنا اینجوری ای

ولی اکثر خانوما رو دیدم که دوست دارن وقتی طرف مقابلشون ارزش براشون قائله و پیگیرشونه

چرا انقد سریشی خب بعضی مردا باید سگ محل کنی باید بهت گفت پشت چست ابرو تا به ماه قهر کنی خایه مالی ت ...

۲۴

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
این دوست نداره معلومه. معلومم نیست چه غلطی داشته میکرده جواب نمیداده. بشدت بددهن و بی ادبه تو زندگی ...

همون معلوم نیس چه غلطی میکرده :) 

چون مطمعنم سرکار نبود بهش زنگ زدم پیام دادم 

وگرنه این مدت که میدونستم کار داره اصلا بهش زنگ نمیزدم به جز اخر شبا بهش پیام نمیدادم 

درکت میکنم عزیزم درکت میکنم😔و میدونم تموم کردنم برات سخته درست مثل من

حالم خیلی بده دارم دق می‌کنم کاش می‌شد بخوابم و فردا بیدار نشم‌

حالم خیلی بده دارم دق می‌کنم کاش می‌شد بخوابم و فردا بیدار نشم‌

چقد مثل منی تو🥲وایسا منم شات دیشبو بدم 

لعنت به شکستن غرور لعنت به اون حس ناامیدیو ذلت بعدش لعنتتتتتتت😔

به امید فردایی روشن🌱