2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 47074 بازدید | 664 پست
منم نمیتونم😭😭😭🥲سه بار دیگه باهام بهم زده هربارم حدود یکی دو هفته باهام حرف نزده دوبارشو من رفتم ...

پس چرا من با شوهرم بحث کنیم دوس ندارم ببینمش اصلا دوس دارم بره فقط نباشه  

عزیزم نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی مجبورم من معمولا نظر نمیدم توی تاپیک ها الان دیدم واجبه من یه بار جدا شدم همین رفتارها را عیناً همسر سابق توی دوره ی عقد داشت من این هشدارها را نادیده می‌گرفتم بهم میگفتن بابا این تو دوره عقد اینه بعد میخواد چی بشه من گوش نکردم و ارزش خودمو نمی‌دیدم هی پیگیرش بودم و عروسی کردیم و شد آنچه نباید! بدترین رفتارها را کرد و من با بدبختی دوسال عمرم هدر شد تا طلاق گرفتم.

تو رو خدا جدی بگیر و اینکه مشکوک هست .این همه عصبانیت عجیبه معلوم نیست چیکار می‌کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی اگه پیشم بودی اینقدمیزدمت متنفرم اززنایی که منت یه اشغالی مثل ایناروبکشه

حق داری 😭🙌🏻 خودمم دلم می‌خواد انقد خودمو بزززززنم ک 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
حالم خیلی بده دارم دق می‌کنم کاش می‌شد بخوابم و فردا بیدار نشم‌

از پیاماشو اسکرین بگیر یجا ذخیره کن خواستی جداشی اینارو نشون همه بدی ابروش بره و دلیل واسه جدایی داشته باشی که یوقت خانوادت مخالفت نکنن

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

استارتر چند صفحه خوندم اعصابم خرد شد 

ببین 

دو راه داری 

یا همه ی اینارو تحمل کنی، شاهد انواع خیانت ها و بی احترامی ها و گستاخیاش باشی  بچه هم بیاری، بسوزی و بسازی تا رنگ موهات بشه رنگ دندونات، نفهمی جوونیت و زندگیت با همچین ادمی چجوری گذشت، هم زندگی خودتو نابود کنی هم بچه یا بچه هاتو

ی راه دیگه هم داری،بهش بگی بیا توافقی جدا بشیم

دقیقا چی داره ک موندی؟ 

مرد قحطیه؟ اخه این چیههههه

از رابطه سمی بیا بیرون تازه بتونی نفس بکشی روانت اروم باشه و بری تراپی

با عقل و چشم باز با ادما اشنا بشی و ب مرد مناسب پیدا کنی و ادامه بدی 

ازدواج میکنی ک ارامش داشته باشی، همسرت بشه ادم امنت، ن اینجوری.... 

زندگی همینجوریش سخت هست، با انتخاب ادم اشتباه سختترش نباید کرد... 

... 🤍🦋
نه این همیشه وقتی دنبال بهونس اینجوریه اخلاقش و میدونم خودشه

باهاش جدی برخورد کن جلوش کوتاه نیا 

خیلی بددهنه هنوز نرفتید زیر یه سقف اینه وای بحال اینکه کنار هم باشید 

زابطه هم داشتی باهاش؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
پس چرا من با شوهرم بحث کنیم دوس ندارم ببینمش اصلا دوس دارم بره فقط نباشه

منم اون لحظه اول همین حسو دارم 

بعد چنروز دلتنگی و فکرو غصه میاد سراغمو میخاد خفم کنه

به امید فردایی روشن🌱
عزیزم نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی مجبورم من معمولا نظر نمیدم توی تاپیک ها الان دیدم واجبه من یه بار جدا ...

ممنونم که نظر گذاشتی ❤️🙏🏻

من از وقتی فهمیدم این داره یه غلطی میکنه که برعکس گذشته دیگه ازم رابطه اصلاااااا نمیخواست و هیچ اشاره ی کوچیکی بهش نمیکرد 

ولی خودمو گول زدم به خودم گفتم نه بابا خل شدی ؟ حساس شدم حتما 

ولی امشب دگ بهم ثابت شد :)

باهاش جدی برخورد کن جلوش کوتاه نیا خیلی بددهنه هنوز نرفتید زیر یه سقف اینه وای بحال اینکه کنار هم با ...

اره 

اگ دوست پسرته زیادی جدیش گرفتی این از مدل حرف زدنش مشخصه علاقه ای بهت نداره و احتمالش زیاده دوست دخت ...

دوست پسرم که نیست 

ولی دوست دختر حتما داره 💔🫠

اره

تاحالا بهت خیانت نکرده؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️