2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 306 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر پیامتو خوندم و اسکریناتو دیدم باورم نمیشه داری با خودت چیکار میکنی عزیزم!مطمئنم خیلی دختر خوشگلی ...

خیلی سختتتته 

من با همه چیه این اشغال سااااختم 

معتاد به گل بود گرفتنش بردن کمپ منتظرش موندم برگرده 

زمانی که سرباز بود یه مشکلی براش پیش اومد براش پنج سال حبس بریدن گفتم منتظرت میمونم برگردی سه ماه تو زندان بود من پامو جز واسه سرکار از خونه بیرون نزاشتم 

تو سربازیش بودم تو بی پولی و بی کاریش بودم تو بی ماشینیش بودم تو بدترررررین شرایط روحیش بودم همه چیو به جون خریدم به امید اینکه وقتی از اون اوضاع خارج شه قدرمو بدونه و‌ جبران کنه برام ولی .. میبینی که اینم شد آخرش 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

عزیز دلم معلومه حسابی رو مخش رفتی.این پیاما برای وقتیه که مرد حس خفگی بهش دست داده.شایدوسطچت چرت زده خوابش برده که سین میشده یا روی صفحه شما مونده رفته تا اشپزخونه ای سرویسی جایی....چرا همیشه بدترین حالت یک مسئله به ذهنمون میرسه.زیاد بهش گیرنده.خصوصا تویدوران عقدمردا یه پاشون ازاده ببینن اذیتن تحت فشارن زود فرار میکنن.یک دفعه از دوران بی خیالی مجردی که کسی کاری بهش نداشته شما واردزندگیششدی و مدام چکش میکنی معلومه خسته و عصبی میشه.کم کم اروم اروم با سیاست برو جلو.زیادم زنگ نزنپیام نده بذار اون دلتنگت بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

کاش نمیدیدم تاپیکو کاش روانم بهم ریخت عزیزم ایشالا دلت اروم بگیره من به راحتی نمیتونم بگم جداشو جون خودمم تو عقدم خیلی سخته ولی خب این ادم واقعا اخلاق نداره شاید دوباره اعتیاد داشته باش

کاربر جدید نیسم !♡