2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دعای رفع زگیل و میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 59 پست
شهرمام یه آقای هست دعا میخونه میفته زگیل

میدونی چیه؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقت عالی بخیر این نسخه رو عمل کردم نتیجه شگفت انگیز شکر خدا عالی

ممنون عزیزم میشه خط دوم رو برام بنویسی 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من بچه بودم روی انگشت پام زگیل درمیومد اونم بزرگ

یکی از آشنایان روی عدس فکر کنم البته برام دعا خوند سوره حمد و اون عدس ها رو تو یه پارچه بست و یه جایی نزدیک رود خونه چال کرد گفت خودش میافته وقتی عدس ها از بین بره 

باورمون نمیشد ولی نفهمیدیم کی از بین رفت زگیل پاهام

فقط خدا

من بچه بودم روی انگشت پام زگیل درمیومد اونم بزرگ یکی از آشنایان روی عدس فکر کنم البته برام دعا خوند ...

عزیزم به ازای هر زگیل چند عدس؟

و دقیقا چه دعایی خوند؟ فقط حمد خوند؟

عزیزم به ازای هر زگیل چند عدس؟و دقیقا چه دعایی خوند؟ فقط حمد خوند؟

دقیق یادم نیست حالا شما هم حمد بخون ۷ بار

هم سوره های دیگه که تو مفاتیح اومده .امتحان کن ضرر نداره .باز میپرسم اگه جواب دادن برات میفرستم

فقط خدا

دقیق یادم نیست حالا شما هم حمد بخون ۷ بار هم سوره های دیگه که تو مفاتیح اومده .امتحان کن ضرر نداره . ...

یه دنیا ممنون عزیزم♥️

جاری من رو مفصل انگشتش داشت. دکتر میگفت ریشه عمیقی داره باید عمل بشه. ولی چون رو مفصله انگشتت خراب میشه. باهاش بساز. بعد چندین سال خیلی اتفاقی متوجه شد پخته هندوانه ابوجهل رو زماد کنه رو دستش زگیل رو از بین میبره .دو سه بار انجام داد زگیلش برای همیشه رفت.

ابجیم واسه پسرش از عطاری محلول برا زگیل گرفت الان جاش هم نمونده

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام عزیزم برای زگیل هات چیکار کردی ؟

پدوفیلین زدم دو روزه همشونو انداخت