2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دعای رفع زگیل و میدونه

4701 بازدید | 59 پست

از کسی شنیدم که داشته و پیش یه خانمی رفته و دعایی خونده  زگیلش رفع شده الان اون خانم فوت شده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم زگیل دارم روزبهروزم داره بیشترمیشه

فریزکنم لک جاش میمونه

بسوزونم سوراخ میشه پوستم جاش میمونه

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
حالا که فوت شدن برید درمان کنید

از کجا میدونید درمان نکردم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
واااا برو دکتر چه کاریه خوب

رفتم عزیزم کریو کرد ولی انگار نه انگار

زیگیل دعا نداره دوا داره می ری دکتره بهت می ده

رفتم گلم بی نتیجه س

منم زگیل دارم روزبهروزم داره بیشترمیشه فریزکنم لک جاش میمونه بسوزونم سوراخ میشه پوستم جاش میمونه

خدایی لیزر و کریو فقط جیب دکترا رو پر میکنه

با همین فرمون بریم جلو اینده جالبی پیش روی کشوره

خواهشا قضاوت نکن

درسته خداوند برای یه سری امور دعاهایی قرار داده...اما برای یه چیزهایی هم وسیله هوایی قرار داده مثل پ ...

به خدا دکترا فقط به فکر جیب خودشونن رفتم و بی نتیجه س

منم زگیل دارم روزبهروزم داره بیشترمیشه فریزکنم لک جاش میمونه بسوزونم سوراخ میشه پوستم جاش میمونه

برو اپلیکیشن باسلام بزن محلول زگیل معجزه برو مشاوره بگیر بعد استفاده کن منو نجات داد 

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....