2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11195 بازدید | 349 پست
دور از جونت .. منم از این حماقتا سر این اشغال زیاد کردم . خیانت کرد بهم پیش خودم گفتم حتما خیلی آدم ...

خدا لعنت کنه هر پسر بی وجودی ک با اینده و احساسات دختر مردم بازی میکنه ایشالا یروزی کنارشون بزاریم مث ی تیکه اشغال از زندگیمون بیرونشون کنیمو اونام بیفتن دست دخترای خراب دوزاری مث خودشون

به امید فردایی روشن🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر پیامتو خوندم و اسکریناتو دیدم باورم نمیشه داری با خودت چیکار میکنی عزیزم!

مطمئنم خیلی دختر خوشگلی هستی خانواده خوبی داری

میدونم سخته 

خیلیم سخت ولی هرچه سریعتر بکن بنداز دور اینو

تروخدا یکاری کن.

چرا انقدر خودتو نابود کردی

هم شما هم زن رامین

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
این ویران بشه ؟ این ؟؟؟؟؟؟؟ از خداشم هست من جدا شم با عشق جدیدش راحت باشه

مهریه اتو بگیر ببینم کی باهاش میمونه

پسری که پول نداره هیچکس نگاهشم نمیکنه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
تا الان موندم چون دوسش داشتم مثل سگ دوسش داشتم با وجود بد دهنیاش خیانتاش دست بزن داشتنش و خانواده ی ...

چه می‌دونم ارزششو داره داری خودتونو فدا می‌کنی تازه هنوز زیر یه سقفک نرفتید اینجوری می‌کنه ما اون دورانمون خوشون خوشون بود الان اینیم ....

تا الان موندم چون دوسش داشتم مثل سگ دوسش داشتم با وجود بد دهنیاش خیانتاش دست بزن داشتنش و خانواده ی ...

اشتباهه عزیزم بذار بره دنبال کسی مثل خودش تو بااون نابود میشی خودتو بیشتراز اون دوست داشته باش برو پی آینده خوب خودت وبامردی ازدواج کن که قدرتو بدونه

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

توروخدا اینکارو نکن تمومش کن هر چی زودتر منم عین تو بودم و الان پشیمونم با یه بچه موندم چ کنم