2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7972 بازدید | 316 پست
واییی چرا باهاش تموم کردی اخه منم پسرعمو عزیزو همه چی تموم خودمو داشتم یجورای باهاش تو رابطه بودم دو ...

دور از جونت .. منم از این حماقتا سر این اشغال زیاد کردم . 

خیانت کرد بهم 

پیش خودم گفتم حتما خیلی آدم بد و غیر منطقی بودمو چون زیاد تحت فشار میزاشتمش خیانت کرده با این اونجوری نباشم که رییییییییدم پسرا همشون بی ناموسن هرررررطوری که باهاشون رفتار کنی 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه زنگ بزن نه پیام بده هیچی زنگ زد پیامم داد جواب نده 

ولی من بودم تو پله های دادگاه میکشوندمش جوری جدا میشدم که قشنگ ویران بشه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
کاش پیامای خودتم میذاشتی

چون به این بد دهنی و وحشی گریاش عادت دارم بعد یکساعت بهش پیام دادم گفتم آروم شدی ؟ گفت نه خیر تا وقتی تو گوه تو زندگی من باشی من آرامش ندارم 

نه زنگ بزن نه پیام بده هیچی زنگ زد پیامم داد جواب نده ولی من بودم تو پله های دادگاه میکشوندمش جوری ج ...

این ویران بشه ؟ این ؟؟؟؟؟؟؟ از خداشم هست من جدا شم با عشق جدیدش راحت باشه 

چون به این بد دهنی و وحشی گریاش عادت دارم بعد یکساعت بهش پیام دادم گفتم آروم شدی ؟ گفت نه خیر تا وقت ...

چرا گیر میری پیگیرش میشی؟

بنطرم تقصیر خودتم هس تو ک شوهرتو شناختی محل نذاری بهتره چخبر انقد پیام میدی ولش کن بابا مردا از اویزون بودن بدشون میاد دختر

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
وا چرا توزندگیش موندی

تا الان موندم چون دوسش داشتم مثل سگ دوسش داشتم با وجود بد دهنیاش خیانتاش دست بزن داشتنش و خانواده ی بی خانواده تر از خودش دوسش داشتممم خاک تو سر من 

من اگه این همه  زنگ و پیام بدم به نامزدم جواب نده نگران شم بعد اونه که میاد منت کشی و دلمو بدست میاره .

از این شوهر خوب در نمیاد عزیزم از همین الان یه فکری کن 

جای اینکه اون معذرت بخواد منت کشی کنه بخاطر جواب ندادنش تو باید منت بکشی 

بکن بنداز دور 

من بودم نابود میشدم با این بی احترامی هایی که کرده