2777
2789
عنوان

پریشب رفتم خونه دوس پسرم و اینقدر بهش فحش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اونا دنبال پولنمن الان پریودم

الان پریود بودنتو چرا گفتی پثلا چه ربطی داشت😂😂😂

مردی ضایع‌ست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
بخدا انقد بقیه اینطورین من خیلی وقتا به خودم شک میکنم میگم نکنه من دارم اشتباه میکنم اون دوستام که د ...

ببین یه روز من به خودم میگفتم خاک برسر بی عرضت کنن که یه دوسپسرم نداری ... ولی بزار بگذره از خودت تشکر میکنی👌بخدا من مومن مذهبی نیستم ... اتفاقا بیحجابه بی حجابم . ولی اینارو رعایت کزدم با همسرم اشناشدم . یه مدت دوست بودم انقدر تشنه بردم اوردمش تا اومد جلو ... میرفتیم بیرونم به مامانم میگفتم تند تند زنگ بزن این بیرون کوفتش بشه بگه اه ازدواج کنم راحت شم😅همونم شد. خودمم میگفتم کی بشه راجت بشیم از محدودیت و هی زنگوفلان ... میگفت اره بخدا😂👌

ببین یه روز من به خودم میگفتم خاک برسر بی عرضت کنن که یه دوسپسرم نداری ... ولی بزار بگذره از خودت تش ...

اتفاقه منم مذهبی نیستم ، آرایشم،  موهام ، اسنایلم ، لباس پوشیدنم همه چیم مثه دخترای دیگس 

منتها من از روز اول همین بودم میترسیدم از شکست عشقی 

عشقتون پایدار باشه عزیزم 

من میترسم سنتی ازدواج کنم 

دوست دارم اول خودم با همسرم اشنابشم