2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 134520 بازدید | 1082 پست
شوهرمنم خیلی باهام میجنگید بهم میگفت خدا ریشه تو از زندگیم بکنه و ...از مادرش متنفرم ی بار از خونه ت ...

منم از خانوادش متنفرم به شدت آدمای نامحترمی هستن 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
قبلا گفتم الانم میگم من اگه بتونم به اون درجه از قوی بودن برسم که این آدم و‌بطور کامل از قلب و مغز و ...

شک نکن ب این درجه هم میرسی بهت قول میدم .

فقط ی سوال قبل عقد باهم رل بودین یا سنتی 

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی این مرد بی ادبه. احترام و توجه به همسر یکی از مهم ترین نیازهای زندگی مشترکه که این اقا ند ...

مرسی عزیزم از وقتی که برام گذاشتی ❤️🙏🏻 

چشم .. 

بله دیدمولی به چهره تون نمیخورد بخواید خودتون رو خرد واسه همچنین شخصی کنید

وقتی قلبت کنترل زندگیت و دست بگیره همین میشه یهو به خودت میای میبینی پا رو همه چیت گذاشتی 

اسی حتما برو پیش روانشناس اگه تهران یا کرجی بهت معرفی کنم یکیو

کرجم 

میشناسی روانشناس خوب ؟ تاحالا از هیچ روانشناس و روانپزشکی نتیجه خوبی نگرفتم 

کرجم میشناسی روانشناس خوب ؟ تاحالا از هیچ روانشناس و روانپزشکی نتیجه خوبی نگرفتم

بخدا برا تبلیغ نمیگم ولی این واقعت خوبه دوتا دوستم و مامان یکی از دوستام پیشش رفتن واقعا راضین 

اسی میدونم الان فوشم میدن ولی برو یه دعایی چیزی بگیر مهرش ازدلت بره خیلی بده خودتو نابود میکنی واسش

اتفاقا چند بار خواستم این کارو بکنم خودم دلم نیومد خاک بر سرم کنن