2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240740 بازدید | 1763 پست
مرد زورش بیشتره.اگر زده چسبید ب دیوار چی،؟؟

اونوقت با دیه پزشکی قانونی و اجرای مهریه طرفه...

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

اسی میدونم الان فوشم میدن ولی برو یه دعایی چیزی بگیر مهرش ازدلت بره خیلی بده خودتو نابود میکنی واسش

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

ببین من اوایل با شوهرم که ازدواج کردم بعد دو سال دوستی و سختی دو هفته بعد عقدمون سر یه بحث ساده گفت بیا طلاق بگیریم من تو رو نمیخوام من شااااخ درآورده بودم چنان شوکی بهم وارد شد آخه من قبل عقد بهش گفتم نمیخوام باهات ازدواج کنم جنان زار زار اشک میریخت و هق هق گریه باورم نمیشد تا این حد عوض شده باشه خلاصه من آرومش کردم باز دو ماه دیگه گفت طلاق بگیریم گفتم زر میزنه بابا باهاش رفتم جلو دادگاه خانواده یه درخواست نوشتیم توافقی مثلا جدا شیم من حتی رفتم ثبت ثنا اینا رو هم انجام دادم میخواستم ببینم میاد جلو دادگاه دیدم اومد باز من ترمز و کشیدم چند ماه خوب شدیم دوباره گفت طلاق اینبار چنان قاطی کردم سرش رفتم وکیل گرفتم هزینه وکیلم دادم اومد دید من وکیل گرفتم خطمو خاموش کردم به همه گفتم واقعا تصمیمم جدی بود اومد به دست و پام افتاد به غلط کردن افتاد یه بار به طور جدی خودتو ازش بگیر واقعا تم بگیر تا اونوقت ببین اگه دوست داشته باشه قلبا میاد به پات هم میفته آویزون نباش ولی 

فقط اون ماین که سیوش کردی 💔

آخ چرا بعضیا اینقد بی لیاقتن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

عزیزم فقط میتونم بگم تو رو خدا خوب فکر کن، تو میخوای با یه آدمی که اینقدر بهت توهین میکنه تازه اونم تو دوران عقد یه عمر زندگی کنی؟ بنظر من نکن خودتو بدبخت نکن الان کلی زن هستن میخوان با 2،3 تا بچه طلاق بگیرن چرا بنظرت؟ بخاطر اینکه همین چیزا رو نادیده گرفتن اصلا به اینکه بهت میگن مشاور و فلان بنظرم زیاد اهمیت نده من بودم اینکار رو میکردم کشی حق نداره اینجوری بهت فحش بده....اینی که الان اینجوریه تو دوران عقد وقتی عروسی کنی صد در صد بدتر میشه!!! شرط اول یه زندگی موفق احترامه این دیگه یعنی چی!!! 

چرا انقد سریشی خب بعضی مردا باید سگ محل کنی باید بهت گفت پشت چست ابرو تا به ماه قهر کنی خایه مالی ت ...

اصلا زنگ هم زده از رو خانمی و خوبیش بوده... اون آدم بی تربیت باید اینجوری بهش بی احترامی کنه!!!! 

اره یبار داشت میرفت پیش دوستش منو که رسوند خونمون سریع با پیج فیکم که دوستش و فالو داشتم یه استوری ف ...

دختر جان

مشکل از شماست

که انقدر خودت خودتو قربانی کردی

حالمو بهم زدی از زن بودن خودم

این همه بی شرمی میبینی و بازم حرف از دوست داشتن میزنی؟!!!!! 

دوست داشتن و عاشقش هستم حرمت داره. 

شما فقط آویزون یه آدم بی ارزش هستی که انقدر بی جا بهش توجه کردی،  به خودش اجازه داده تحقیرت کنه تا سر حد مرگ.. 

کاش توبه کنی از خودکشی و فکر آینده ت سلامت جسم و روحت باشی 

فورا برو طلاق بگیر مرد باید مرد باشه نه مثل زن سلیطه برخورد کنه مرد اونیه که در هر حالتی با همسرش با مهربونیت برخورد کنه عذر میخوام ولی ریدم تو دهن شوهرت آبرو براش نزار بعد فورا طلاق این مشکل روانی داره روانیه