2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139292 بازدید | 1117 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه اینجا دعوارو ادامه بدین 😂شوخیه بچه ها البته 👌☹️

چیشد تاپیک ترکید جریان چیشد بعد اینکه میگفت خانواده پسره سر هر چی به استارتر فحش میدادن خوندم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم شما گیر یه آدم سمی افتادی و دائم جام زهر رو سرمیکشی با اینکه میدونی تهش مرگه رابطتونه حتما با ...

منم اونجوریم کل نی نی سایتی هارو بیجاره کردم بس که میزنن تو سرم باز من..

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

اسی بمیرم قلبم یرات تیکه تیکه شد💔💔💔من هروقت حرف بد از پارتنرم میشنوم میمیرم بعد تو اینارو ازش شنیدی خیلی سخته خیلی آدم خورد میشه😭😭😭چقد بد دهنه چقد شعور و شخصیت و فرهنگ نداره اینو کی تربیت کرده واقعا؟نمیخوام انگ خیانت و این چیزا بهش بزنم و قضاوتش کنم.اصلا بحث این حرفا نیست.بحث اینه که چرا اینقد بد حرف زده و فحاشی کرده.هرچقدرم پیله کرده باشی بنظر من تا یه حدیشو حق داشتی چون یهو وسط چت جواب نداده و شب بخیر گفته و گوشی خاموش کرده.نباید اینجوری برخورد میکرده.یه عاشق واقعی شاید از رو عصبانیت هزارویک چیز بنویسه که ارسال کنه ولی درنهایت پاک میکنه چون میترسه عشقشو از دست بده و دلشو بشکنه.یعنی نمیذاره عصبانیت بر عشقش غلبه کنه.واقعا براش متاسفم.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اسی بمیرم قلبم یرات تیکه تیکه شد💔💔💔من هروقت حرف بد از پارتنرم میشنوم میمیرم بعد تو اینارو ازش شنی ...

اسی نمیدونم تا الان چه عکس العملی نشون دادی ولی بنظر من جوابشو نده چون هرچیم بگی بازم به پا حرفای اون نمیرسه و آروم نمیشی و تلافی حرفاش نمیشه.اون شخصیت داغون خودشو نشون داد.توام شخصیت خوب خودتو نشون بده و هیچی جوابشو نده.و البته غیراز شخصیت یجورایی سیاسته که جواب ندی.چوم جواب بدی بعدش بقیه تورم مقصرت میکنند.جواب نده که مقصر صددرصد اون باشه.

بزن بلاکش کن از همه جا.مطمئنا چون عقدید میاد سراغت.خیلی زیاد ناز کن بذار به غلط کردن بیفته بذار پای همه بیاد وسط و جلو همه ازت عذرخواهی کنه و حتی تعهد بده که دیگه تکرار نمیکنه این حرفارو.سفت و سخت پای اینکار اشتباهی که کرد وایسا اسی و به غلط کردن بندازش وگرنه پس فردا که عروسی کردید اوضاع خیلی بدتر میشه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏