2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121696 بازدید | 1048 پست
من ازدواج نکردم ولی تو همچین رابطه ای بودم تنها راهش ول کردنه این آدمه تا از دست نده قدر نمیدونه

بعید میدونم حتی بعد از دست دادنم قدر بدونه .. 

اون یکی و می‌خواد مثل خودش باشه که مهم نباشه هیچی براش آدم پیگیری نباشه و احساسات و عواطف معنی نداشته باشه براش 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدم زشته ماشالله….خیلی خوبی خودت بندازش دور عنترو

دقیقا پسرایی ک از دختر کم ترن چون اعتماد ب نفس ندارن نمیتونن تحمل کنن دختر از اونا بهتر باشه با ی دختر لو لول خیانت میکنن بعد ک دختر ولشون می‌کنه و می‌ره بعد مدتی میفهمم کیو از دست دادن سعی بر برگشت میکنن

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

بعید میدونم حتی بعد از دست دادنم قدر بدونه .. اون یکی و می‌خواد مثل خودش باشه که مهم نباشه هیچی براش ...

من یک سال و نیم درگیر همچین آدمی بودم ... اما این آدما لیاقتشون رها کردنه شک نکن بعد هر از دست دادن ی آدم بهتر میاد من بعد کات کردنم شیش ماه بعد با ی آدم دیگه رفتم تو رابطه نمیگم اون عالیه گرچه با اونم ده روزه کات کردم ولی خب حداقل اونی ک همیشه ترس از دست دادن می‌انداخت تو دلش من بودم آخرم ولش کردم البته اگ مشکل نداشت ولش نمی‌کردم ولی بازم صد رحمت ب اون آدمی ک منو آدم حساب نمیکرد

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

من یک سال و نیم درگیر همچین آدمی بودم ... اما این آدما لیاقتشون رها کردنه شک نکن بعد هر از دست دادن ...

قبلا گفتم الانم میگم 

من اگه بتونم به اون درجه از قوی بودن برسم که این آدم و‌بطور کامل از قلب و مغز و زندگیم حذف و فراموش کنم دگ بعدش واقعااااا هیییییچ مردی رو تو زندگیم نمیخوام 🙌🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
نمیخام ته دلتو خالی کنم بگم صددرصد خیانت میکنه راستش نباید برای چیزی ک مطمئن نیست انقد غصه خورد میدو ...

خوشگل و خوش هیکل نیستی ؟؟؟یا سر زبون نداری ؟

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم