2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 54751 بازدید | 691 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه زیاد پاپیچش میشی وگرنه اینهمه عصبانیت غیر طبیعیه. مردا از زنای سیریش و اویزون بدشون میاد توهم هی میپرسیدی چته. خب بخواد خودش توضیح میده دیگه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

سلام حتما به مشاور مراجعه کن قبل از هر اقدامی این موضوع اصلا و ابدا نباید با توجیه نفس و راضی کردن خودت پایان بگیرد حتما مشاور بروید و اگر با هم امکان ندارد که احتمالا ندارد خودتون مشاور بروید مراقب با خودت را توجیه نکنی 

بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

عزیزم دلیلی نداره دیگه ادامه بدی . رک و واضح داه میگه حیفی بشینی منتشو بکشی . بذار همین الان بره این اول کاری اینجوری سرد باهات چندسال بعد بمونه خدامیدونه چی میشه.. الان ازدواج نکردی بچه نداری بهترین وقته جداشی . بعدا بچه دار شی باید بسوزی و بسازی بخاطر بچت و خدا میدونه چقد سخته... قدر خودتو بدون 

حالا عقدی اینجوریه! دوسال دیگه؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بزار یه راهنمایی خواهرانه کنم

زندگی با این آقا دیگه فایده ای نداره همه راهاشم میگم طبق تجربه

اولا سر خونه زندگیت بری این آقا همینه چون روش به روت باز شده و دیگه قلقت دستش اومده هر چیم اذیتت کنه خیانتم بکنه تو میمونی

دومین حالت که خیییلی خوشبینانه در نظر بگیری اینکه آدم شه سر به راه شه تو دیگه آدم قبلی نیستی خیانتاش میاد جلو چشت حالت ازش بهم میخوره خوشت نمیاد ببنیش خودت با دست خودت کم کم زندگیتو خراب میکنی چون با این حرفا قلبتو شکونده.

پس با زندگیت اینکارو نکن

در هر صورت بازنده ای تو این رابطه.

جداشو نذار با کمری شکسته برگردی ک اون موقع دیگه هیچ جای جبرانی برات نمونده

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

حالم بد شد چقد ضعیفو بی ارزشی

همونجا که گف نمیخام تو زندگیم باشی میگفتی اوکی و بلاک

واقعا که امثال شما حقشونه همچین زندگیایی

دوران عقد برای همین چیزاس برای شناخت

ادم قحطه مگه؟ بره گمشه مرتیکه لجن

توام دیگه انقد وابسته و سیریش نباش هرچیزی وابسته و زیادش دلو میزنه

همون snow lover قدیم...

ببین اگر بعد این پیام ها باهاش ادامه بدی بازم بهش پیام بدی بهت پیشنهاد میکنم بری پیش روانشناس پولش هم خودم میدم بهت بخدا آخه بهت میگه لجن رک و واضح میگه از زندگیم برو دیگه منتظر چی برای رفتن

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

عزیزم تو دیونه ای بعد دیدن این پیام ها بازم میگی دوستش دارم ؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.