2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 19187 بازدید | 538 پست
ی کاربر نسترن هست تو سایت حس خوبی بهم میده ولی بقیشون اصلا حرفاشون یجور بدی انرژی منفی داره انگار

ایدی میدی

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا قصد داشتم تعلیق دائم کنمبرمبا دیدن این تاپیک و حجم نفرت و مسمومیت این فضا نظرم قطعی شد

ولشون کن اینارو عزیزم

ارزششو نداره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

باش تو راست میگی گاز بده پشت مصی بوق بزن برو

دو کلوم حرف تو اینستا یاد گرفتی احساس شاخی بهت دست نده بچه این چیزا خز شده دیگه زیادی فاز نگیر بای🚶‍♀️

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...
کی😁

یه حدسی زدم غیر مستقیم میگم اگه این ویژگی رو داره بگو داره یا نه.

یه دختر داره؟؟

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

دو کلوم حرف تو اینستا یاد گرفتی احساس شاخی بهت دست نده بچه این چیزا خز شده دیگه زیادی فاز نگیر بای🚶 ...

کاربر۱۳۸۲

شما دیگه به کسی که یسال از خودت کوچیک تره نگو بچه🤣

متاهل🩷🍃