2777
2789
عنوان

از نداشتن رابطه خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 98 پست

به خدا قسم خیلی وقتا انقدر پریشونم میشینم گریه می کنم. دیدی یه وقتایی یه بغضی تو گلوته نمی خوای گریه کنی پیش کسی که پهلوته.

وقتی با شوهرت غریبه باشی که محرم زندگیت میشه؟ آه از زمان پیری که تنهاتر میشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خواسته ها و نیازهام بی توجه هست. اصلا دست بهم میزنه احساسی ندارم

ببین عزیزم شاید دلت بشکنه ولی بی شک حسی بهت نداره وگرنه هیییچ مردی نمیتونه در قبال زن مورد علاقه ش خودشو کنترل کنه  تراپی هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه وقت خودتم هدر نده پیش این یخمک

ببین حالا خارج از شوخی من میخواستم بگم جدا شه چون واقعا نیاز جنسی ی نیاز خیلی مهم تو رابطه س و بعد ه ...

من وارد روابط موازی هم شدم. اون رفت داغون تر شدم. 

یه بچه دارم که عاشق باباشه

با هم میرن خوراکی می خورن بیرون اما منو نمیبره

ببین عزیزم شاید دلت بشکنه ولی بی شک حسی بهت نداره وگرنه هیییچ مردی نمیتونه در قبال زن مورد علاقه ش خ ...

دقیقا موافقم 

برادر و زن داداش منم همین مشکلو دارن دقیقا 

البته اونا از نظر جنسی اینطورین وگرنه از نظر اهمیت دادن برادرم به خانومش و خواسته هاش اهمیت میده

من وارد روابط موازی هم شدم. اون رفت داغون تر شدم. یه بچه دارم که عاشق باباشهبا هم میرن خوراکی می خور ...

هیچ مردی طلاق نمیده بخاطر اینک حق و حقوقی ب زنش نده برو خودت درخواست طلاق توافقی بده اگ اومد ک چ بهتر اگرم ک ن بنداز دادگاه برو خونه بابات بالاخره ک خسته میشه طلاق میده درسته طول میکشه ولی از تلف کردن وقتت پیش ی آدم ک ن خودت ن نیازات براش مهمه بهتره

بچتم نگران نباش تا هفت سالگی میدنش ب تو بعدشم میدن ب باباش و چون پیش توبوده تا اون مدت وابسته ت میشه و برات بهونه میگیره باز در هر صورت حتا اگ پنج سالم پیش باباش بره باز برمیگرده ب تو چون تو بیشتر باهاش بودی اصلا نترس