2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 19508 بازدید | 538 پست
سوتی و بگو خودمم در جریان باشم🤣

اتیکت ذو لباست معلومه خودت خریدی داستان تخیلیه صندوقچه مادر بزرگو از کجات درووردی خدایی 

زیر بار دروغاتم نمیری قطعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر سایتو جدی میگیرید

بیخیال بابا

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
چراتعلیق دائم

کلا قصدش و داشتم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من کلا قصد داشتم تعلیق دائم کنمبرمبا دیدن این تاپیک و حجم نفرت و مسمومیت این فضا نظرم قطعی شد

منم سر یه مسائلی تو سایت خیلی اذیت شدم 

خیلیا هم بی دلیل از خود من بدشون میاد 

عادیه این چیزا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من کلا قصد داشتم تعلیق دائم کنمبرمبا دیدن این تاپیک و حجم نفرت و مسمومیت این فضا نظرم قطعی شد

منم چند ماه پیش چند نفر دلمو شکوندن تعلیق دائم زدم باز برگشتم، به خاطر کسی خودتو تعلیق نکن مطمئن باش خیلی ها هستن هنوز دوست دارن

#عضو اکیپ جذابای سایت

یبار پرسیدم بچه ها شغلتون چیه و از درامد شغلیتون چی پس انداز دارین

یه شخصی ! سریع اومد گفت دارم ماشین میخرم فلان دارم و‌بیسان

گفتم از همین شغل

نوشت من گفتم از شغلم؟

وای خیلی عجیبن بعضیا

یادم نرفته هنوز

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اتیکت ذو لباست معلومه خودت خریدی داستان تخیلیه صندوقچه مادر بزرگو از کجات درووردی خدایی زیر بار دروغ ...

الان من به شما بگم نه دروغ نمیگم

مگه شما باورت میشه

نمیشه یه لباسی و مثلا ده سال پیش بخری تیکت تنش بمونه؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋