2777
2789

با شوهرم که فعلا عقدیم مشکل داریم قراره ۳ شنبه با خانوادش بیان  خونمون که حرف بزنیم 

تو این موت که ۵ روزه قهریم 

از غم و ناراحتی و استرس  یبوست گرفتم ،برای دومین باره تو این ماه پریود شدم ، بیخوابم ،بی اشتها شدم 

دعا کنید مشکلاتم با شوهرم حل بشه وگرنه دلم نمیخواد جدا شدم چون رابطه داشتم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نگو!مگه باید بگی حتما؟پس خودت نگه دار مثل یه رازبه خاطر یه رابطه ی مسخره.خودتو.زندگیتو ایندتو بدب ...

دوستاشو به من ترجیح میده تهدید به خیانت میکنه هر مشکلی تهدید به جدایی میکنه هزار بار گفتم این عکسای لخت و پتی تو اینستا نگاه نکن اینسری دیگه قاطی کردم

منم قبلا با شوهرم مشکل داشتم از استرس دوماه هربار دوبار پریود شدم ینی ۴بار بعد خودبخود خوب شد

خدا بهشون انصاف بده تو نی نی سایت که میخونم ۹۰ درصد مردا همشون یه شکل شدن حرفاشون و. اذیت کردناشون معلوم نیس چه مرگشونه

دوستاشو به من ترجیح میده تهدید به خیانت میکنه هر مشکلی تهدید به جدایی میکنه هزار بار گفتم این عکسای ...

خب بگو پاک کنه اینستاشو

من وقتی نامزدم کردم گفتم اینستا ماک گفت اگه باعث میشه اعتماد نداشته باشی بهم باشه

سیم کارت عوض گفت باش عوض میکنم

والیبال میرف با پسر عمه هام

گفتم نباید بری گفت میرم گفتم اوکی ن پیام ن زنگ

تا ی هفته حرف نزدیم زنگم میزد جوابشو نمیداد تا پنج روز اون یه هفته گوشیمو خاموش کرده بودم

ب گوشی مامانم زنگ زد گوشی مامانم دستم بود

حرف زدم گفت چیکار کنم رابطمون مثل قبل شه گفتم چرا به اینجا کشیده رابطمون

گفت باش نمیرم اگه رابطمون درس بشه

توام ولش کن رهاش کن اصلا مهم نباشه برات پیگیرش نشو بزار بترسه

ولی کسی که تهدید به خیانت میکنه من خودم ی درصدم نمیمونم پیشش

خدایی به خودت رحم کن

چندسالته؟

حس میکنم خیلی دختر خوبی هستی با یه خانواده ی خوب و سرشناس

رفیق بازی اصلا خوب نیس

بزار خانوادش بیان حرف بزنید

بگو رفیق کنسل اینستا پاک قبول نکرد جدا شو

فردا مس فردا تاپیک نزن خیانت کرد