2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 53529 بازدید | 812 پست
خب تو که مغز داری بگو شوهرش نذاشته بره کو ن بچه خواهرشو بشوره باید دعوا راه مینداخت

چقدر نادونی

یعنی یکی دیگه بیاد کمک شما به خفت افتاده؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

حالتون خوبهههه

شما ازونایی که اعتقاد شوهر صاحب ماست و هرچی میگه و میکنه حقه

درک نمیکنم

خب تو که مغز داری بگو شوهرش نذاشته بره کو ن بچه خواهرشو بشوره باید دعوا راه مینداخت

چطور شوهرش به برادرش کمک کرده

این واسشون غذا پخته؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزم هنر زن بودن اینجا معنی نداره.مگه خواهر آدم هر دقیقه زایمان میکنه.طفلی از کی بخواد بره پیشش.به ...

هنر زن بودن به یه خانم یاد میده چطور و چه زمان و به چه شکل پیشنهادش رو مطرح کنه تا مورد پذیرش همسرش واقع بشه

ما فقط صحبت های این خانم رو شنیدیم

شاید اگه صحبت های همسرشون رو هم می‌شنیدیم دیدگاهمون عوض میشد

این که چه زمانی و با چه لحنی گفتن در پاسخ همسرتون تاثیر می‌زاره

همه انسان ها حتی باشعور ترینشون اگه عصبانی بشن یا با لحن بدی باهاشون حرف زده بشه 

ممکنه رفتاری بد نشون بدن و تهدید کنن

الهم عجل لولیک الفرج

اولین اشتباهت این بود خونرو ترک کردی موقع و بحث و دعوا و...بزار اون بره تو نرو

تو خانم اون خونه ای

دومین کار اشتباهت اینه اصرار به کاری میکنی که همون اول نه رو شنیدی چون نردا کوتاه نمیان اکه اصرار کنی اگه میگفتی باشه شاید خودش میذاشت بری

بنظرم دعوا زن و شوهر سر دیگران خیلی رایجه و واقعا تنش فقط برای خودمونه چون بقیه سر زندگیشون نشستن

طلاهاتم که الان برداشتی بنظرت موقع ای که برگردی باز اعتماد میکنه به دستت بسپاره؟یاهمرو میبره میفروشه؟!

طلاهانو بنداز سروگردنت تا جایی نزاری با خودت هرجامیری باشه

همیشه انتظار نداشته باش همه پشتتو بگیرن به عنوان خواهر خواستم تلنگری بهت زده باشم یه روز برادر خودم ...

خوش به حال شوهرت. قشنگ معلومه کل زندگیتو به پاش میریزی هرچی میگه میگی چشم که دعوا نشه. خودتون هم نه حق داری چیزی بخوای نه چیزی بگی

نظر‌شخصی منه 

ایشون با هر لحنی گفته باشه کسی حق نداره جلو زنی رو برای کمک به خواهرش بگیره

ادمیزاد حق انتخاب داره 

وهییچ کسسس حق نداره بش بگه چیکار کن چیکار نکن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خفه شو با اون کله پوکت چقد صوت صوت میکنی

مشخصه کله ی کی پوکه کله ی کی مغز داره که ازش برای تفکر، آموزش، ادب و اصلاح زندگی استفاده می‌کنه

اینکه آدم آموزش ببینه و دیگران رو درست راهنمایی کنه نشانه شخصیتش هست

وگرنه مثل شما ببخشید با لحن خودتون میگن هر زری زدن که سخت نیست

الهم عجل لولیک الفرج
بالاخره مرد و زن فرق داره بعدم غذا نمی پخت خودش دوست داره انگار حمال باشه بخاطر شستن ک و ن بچه مردم ...

خاک بر سر هرکی بیاد کمکت