2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 45663 بازدید | 805 پست

آدم‌چقدرررر باید بدبخت باشه بره این فایلهارو گوش بده ، کلید مررررد، انگار مردها یه موجود مقدسی ان که اصلا نباید در قبالشون نه گفت و هرچی گفتن باید‌گفت چشم قربان. عصبیش نکنین، تحمل کنین، کوتاه بیایین،راه بیایین، خم به ابرو نیارین، ال میشه بل میشه. جمع کنین بابااااا، مردام هوای زنشونو داشته باشن دیگه، در قبال هر توهینی، هر بی احترامی نباید‌کوتاه اومد که!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیشنهاد من اینه ک برو صوت های کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن گوش بده بعدش اگ اثری روت داشت برو ک ...

عزیزم هنر زن بودن اینجا معنی نداره.

مگه خواهر آدم هر دقیقه زایمان میکنه.

طفلی از کی بخواد بره پیشش.

به نظرم شوهرش باید هنر آدم بودن رو یاد بگیره.

چه آشیبی به این آقا می رسید خانومش یه روز می رفت همراه خواهرش میشد

به فکر ترمیمم ولی الان پاشم برم خونم پررو نمیشه بگه خوبش کردم باید جواب کاراشو بببنه و عذرخواهی کنه

بله،قطعا تا دنبالت نیومد،نرو،ولی بعد عذرخواهیش هم هیچ وقت تا دیگه تصمیمت قطعی نبود برای طلاق،نیا قهر

این خانم طلایی داشته ک نمیپوشیده و برده

قابل توجه که من حتی حلقمم نمیپوشم 

کل طلاهمم 80 تومن نمیشه 

شما قصد راهنمایی داشتی سعیتم کردی 

ولی قضاوتم زیاد کردی 

درمورد چیزایی متهمم کردی که اصلا نمیدونی اصلش چی بوده 

جوری ک انگار باهام زندگی کردی🤏.... 

واقعا اصلا متوجه نشدناصل موضوع و ول کردن و به طلا و خونه خواهر رفتن گیر دادن....

الان ک قهری خونه مامانت بهترین فرصته بری پیش خواهرت 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
آدم‌چقدرررر باید بدبخت باشه بره این فایلهارو گوش بده ، کلید مررررد، انگار مردها یه موجود مقدسی ان که ...

اتفاقا آدم چقدر می‌تونه با شناخت درست خوشبخت بشه

و این فایل های که این خانم گفت رو من هم دارم گوش میدم

خانم ها و آقایون با هم فرق میکنند و ممکنه یه حرف کوچیک و عادی ما از نظر یه آقا به خاطر شخصیتش و عدم شناختمون ، توهین حساب بشه

حتی برای تربیت بچه باید آموزش دید ، برای رفتن به یه شغل باید آموزش دید، حتی وقتی یه وسیله جدید می‌خریم اول بروشورش رو نگاه میکنیم

پس چرا برای شناخت آقایون که بسیار با ما متفاوت هستن مطالعه نکنیم

اون خانم بسیار راهنمایی های هوشمندانه ای کردن که مشکلات باید ریشه ای حل بشه ولی یه عده شروع به تخریب کردن

یکی هم مثل شما حرفایی که پشتش حتی ذره ای تفکر نیست میزنه

اول فکر کنیم بعد راهنمایی

اول فکر کنیم بعد حرف بزنیم

اول فکر کنیم بعد...

الهم عجل لولیک الفرج
بیمارستان خصوصی میرفت یا دولتی اتاق شخصی میگرفت چه حرفی میزنی راه زیاده بچه اونه چرا انقدر سنگشونو ب ...

خواهرشههههه

پاره تنشه

شوهرش بیمار روانیه میگه نرو. مگه میخواد کجا بره که میگه نرو