2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 48057 بازدید | 812 پست
اخه عزیزم گیریم ۱۰تا خواهر داشته باشه شوهرشبخدا وقتی میان یه آدمهایی میدنیا میدن پشت سرش میگن بی کس ...

الهی بمیرم😔😔😔. میدونم چی میگی. من تصورم این بود ک انسانن و زخم زبان اینا ندارند.

امیدوارم کسایی ک  باعث اذیت افرادی میشن ک جز خدا کسیو ندارن  با گوشت پوست خونشون قبل رفتن از این دنیا اون زجرو بکشن.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی از لباسهاشو فقط تو مهمونی ها می پوشیده با خودش برده چرا نگران اونا نیست؟ وسایل شخصیشه چه توی تن ...

عزیزم‌منطقی صحبت کن و خودتو بزار جای آقا و ببیین چ فکری میکنه 

تازه اگ لباساسشو همشو میبرد بازم اقا ناراحت میشد و اعتماد از بین میرفت کلا از خونه رفتن باعث بی اعتمادی میشه

مردا هم میفهمن عزیزم فقط شرایط ایشون یکجورایی خاصه و این اتفاق افتاده ایشونم اومده اینجا راهنمایی بگ ...

همین سس شعرارو تفت دادی یه مسافرت بددن مادرشوهر نمی تونی بری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
برو بزرگ شو بعد بیا حرف بزن برای هوا خوری هم خانوم باید به شوهرش بگه اگه میخواد سرخود باشه پس باید ش ...

تو بزرگ شدی بسه منگل مشنگ 

گفته شوهرش نذاشته

خوشبحالت مغز نداری راحتی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دمت گرم چقدر باشعور وخانومی

اره از با شعوری و خانمیشه نمی تونه یدونه سفر بدون حضور مادر شوهر بره.

میاد اینجا نق می زنه.

یه مشت دو روی دائم غیبت کن که عرضه ندارین حقتونو بگیرین 

فقط واسه بقیه نسخه می پیچین

همین سس شعرارو تفت دادی یه مسافرت بددن مادرشوهر نمی تونی بری

عزیزم مادرشوهرم نیومد چون با همسرم صحبت کردم و گفتم دیگه دفعه بعد تعارف نکنیم.چون مسافرت میریم ک حالمون خوب بشه 

اما گاهیم میتونیم اختصاصا اونارو ببریم زمانی ک حال و روحیمون محیا باشه 

همسرمم قبول کرد و گفتش حالا این سری چیکار کنیم زشت میشه نگیم بیان

منم گفتم راست میگی نمیتونیم مستقیم بگیم نیان مخصوصا چون مسافرت مذهبی بود 

فقط به رومون نیاوردیم تا رزو حرکت اونا هم دیگه چیزی نگفتن خداروشکر و خودمون تنها رفتیم .عزیزم گاهی ادم حالش و روحیش خوب نیست میاد اینجا خودشو تخلیه کنه 

شما ک شرایط منو نمیدونی

من مثل شما مادر و خواهر و ..‌ ام رو نمیتونم درگیر ماجراهای خودم کنم و ادم توداری هستم نمیتونم با هیچکس درد و دل کنم برای تخلیه میام این سایت عزیز دل 

عزیزم مادرشوهرم نیومد چون با همسرم صحبت کردم و گفتم دیگه دفعه بعد تعارف نکنیم.چون مسافرت میریم ک حال ...

پس لطف وقتی یکی اومده اینجا خودشو تخلیه کنه بهش تز نده بذار درد و دلشو کنه چون شمام از کل زندگیش خبرنداری.

واقعا کهچقدر شما عصبانی هستی واقعا متوجه این حجم از کینه نمیشم

کینه چیه؟

چرت و پرت میگین انتظار دارین بقیه تاییدتون کنن؟

طلا مال زنه. عین لباس تنش.

ایشون همسرشم دوست داره دلش نخواسته سرمایه اشونو هدر بده. دیگه شما فهم نمی کنی مشکل خودته

پس لطف وقتی یکی اومده اینجا خودشو تخلیه کنه بهش تز نده بذار درد و دلشو کنه چون شمام از کل زندگیش خبر ...

خب ؟!

منم داخل سایت وقتی درد و دل میکنم میدونم همه قشری حضور دارن

و مشکلی با نظرات مختلف ندارم .اگ قصدم درد و دل باشه فقط به حامیان عزیز توجه میکنم .اگ قصدم گرفتن راهنمایی باشه فقط به راهنماگرایان توجه مینومایم خواهر 

اسی هم همینکارو کنه .نمیشه ک توی یه جای عمومی حرف بزنی بعدش بگی فقط تو نظر بده اینیکی نظر نده 

کلا منطقی باش ...

کینه چیه؟چرت و پرت میگین انتظار دارین بقیه تاییدتون کنن؟طلا مال زنه. عین لباس تنش.ایشون همسرشم دوست ...

منم میدونم دوست داشته و کارش باعث حفظ این طلاها شده اما دارم میگم از دید یک اقا قضیه فرق داره .فک کنم همه خانما متوجه این میشیم طلا برا خودشه و کلا زرنگ بوده ک برده 

ولی دارم از دید همسرش میگم و میگم اگ میخواد برگرده اشتی کنه همسرش تا مدتها دست از سرش برنخواهد برداشت

واقعا انقدر سخته؟

خب ؟!منم داخل سایت وقتی درد و دل میکنم میدونم همه قشری حضور دارنو مشکلی با نظرات مختلف ندارم .اگ قصد ...

نظر بده ولی چرت و پرت نگو و فاز نصیحت الکی برندار