2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27165 بازدید | 592 پست
اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

حرفتو قبول ندارم در مورد طلا !!!عین این میمونه که من به شوهرم بگم چرا ساعت 60 میلیونی تو با خودت میبری یا دستت میکنی  تو دزدی !!!!؟ اصلا فک کن  این ساعت رو من بهش روز مرد کادو داده باشم دیگه مال شوهرم میشه من حق دخالت ندارم  ..طلا هم عینه همینه چه مرد تو روز عروسی داده باشه به خانومش چه به هر دلیلی واسه هر مناسبت واسش هدیه داده باشه دیگه مال زن میشه 😏😏اینو هر مردی که عقلش سالمه میدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

چقدر مزخرف نوشتی حال آدم بهم می خوره.

اصلا گیریم طرف بخواد بره هواخوری شوهر حق داره انقدر بی شخصیت باشه؟

امثال شما چقدر ذلیل و بدبخت شوهرید

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یه سوال چی سخته و خط قرمزه این که زن بره ؟ میشه توضیح بدید ؟

از خونه چیزی برداری و بری یا کلا از خونه قهر کنی و بری باعث میشه مرد سخت بشه براش اعتماد کردن و معادلاتش به هم میریزه حتی اگ بیاد برای آشتی قلبا باهات بدجوری در گیر شده و منتظره ک فقط برگردی تا جوابتووووو یه جور دیگه داخل زندگی بده  یعنی یا کلا نمیاد دنبالت اگر بیاد به قصد انتقام گرفتن یاد یجوری راضیت میکنه برگردی بعدش باهات بد رفتاری  میکنه وقتی برگشتی

اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

درسته که درست کردن اینا زمان میبره ولی ببخشید خواهره آدم برا زن خط قرمز نیست؟! مرده هم اگه میخواست زندگی کنه نباید از خط قرمز رد میشد قبل اینا شاید میشد اسی چون اخلاق شوهرشو میدونه جوری بگه که راضی بشه شوهرش و به دعوا نرسه ولی خب تا کی زن باید مراعات کنه؟! مردا چجور نمیفهمن الان باید مراعات کنن؟

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از خونه چیزی برداری و بری یا کلا از خونه قهر کنی و بری باعث میشه مرد سخت بشه براش اعتماد کردن و معاد ...

عزیزم اولا که همه اینجور نیستن بعدم مجبوره برداره 

برنداره که مرد فوری بره همه شو بفروشه برا خودش نقد کنه؟! الان مثلا تو همچین شرایطی عرضه نداره زنش رو درک کنه زنش دلش به زندگیش گرم میشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی خود شما اگه خواهرت پا به ماه باشه ازت کمک بخواد نمیری پیشش ؟ چرا که چون شوهر جونت ناراحت میشه ؟

من به همسرم میگم اون میگه نه حالا از رو لجبازی در نظر بگیرم ، چون اگ همسر من باشه و بگه نه مطمعنم دلیل داره ولی دررکل اگ از رو اخلاقای عجیبش باشه گفتم ک اولش با یه جمله سعی میکنم تاثیر بزارم روش چون اضطراریه و باید سریع راضیش کنم مثلا اگ خدا ترس باشه میگم خواهرم الان محتاج شده دست رد زدی بهش حاملس دعاش مارو میگیره ان شالله خدا هیچوقت دست رد به تو نزنه و .... با لحن ملایم رو به غم میگم و میرم سمت اشپزخونه مثلا کار دارمی چیزی اینجا طبق معادلاتم باید اثر کنه اگر اثر نکرد صبر میکنم یکم از حال و هوای بیرون و ... در بیاد مثلا شام و ... استراحتشو کرده باشه بعد حالش ک خوب بود یه دور دیگه میگم ک خیلی برام مهمه پیش خواهرم باشم دوست دارم فقطدلیل مخالفتتو بدونم عزیزم و کم کم راضیش میکنم اینجور 

اگر در نهایت خیلی ابله بود و به هیچ صراطی راضی نمیشد 

زنگ میزدم مادرم رو راضی میکردم فقط بره مراقبش باشه و تلفنی تا یه حدودی براش توضیح میدادم ک با همسرم بحثم شده و نتونستم برم پیشش شرمندم

پس از نظرتو یا باید طلاق گرفت یا هیچی نگفت تا هرکاری میخواد بکنه؟

اشتباه میگه عزیزم 

ببین اگه باره چندمش نیست شوهرت و پدرت پشتت هست از هیچی نترس مخصوصا اگه بچه هم نداری 

بشین کاملا منطقی فک کن 

وقتی انقد حرمتها رو شکونده و برا خانوادت پشیزی ارزش قائل نیست ببین تو زندگیش باتو چجوریه چه اخلاقای خوبی داره چه اخلاقای بدی داره بلاخره همه آدما یه ذره خوبی رو دارن هر آدمی یه بدی هم داره بشین بنویس ببین اگه خوبی هاش نمیچربه و تو زندگی شخصی و زناشویی هم مشکل دارین ببین شوهرت پیشه مشاوره یا روانکاو میاد باهات یا نه اگه اونم نمیاد چون پدرت پشتت هست 

بشین یه تصمیم عاقلانه بگیر بعد برو دنبالش ببین چیکار باید بکنی راهش چجوریه 

ولی تنها کاره عقلانی و درستی که کردی این بود که طلاها رو برداشتی بنظرم مدارک شناسایی و سند ازدواجم باید میاوردی باخودت 

حرفتو قبول ندارم در مورد طلا !!!عین این میمونه که من به شوهرم بگم چرا ساعت 60 میلیونی تو با خودت میب ...

عزیزم یک ساعت با کل مجموعه فرق داره 

فک کن دعوا کنی همسرت پولایی ک داخل گاوصندوق دارید ببره یهو یا مدارک خونه و ماشینو ببره یا طلاهایی ک برای شما خریده ولی شما اونارو نمیپوشید و زیاد تر از مصرف شخصیتونه رو ببره خونه مادرش

بهتون برمیخوره دیگه !! شما چغندرید اینجا بدون مشورت با شما سرمایتونو از خونه برداشته برده 

چطور شب تو خونه ای میخوابید ک از اینکه همسرتون چیزیرو ک برای شماست یا برای جفتتونه رو یکدفعه ممکنه ببره با خودش .

اینجا دیگه حس امنیت نمیکنید

من به همسرم میگم اون میگه نه حالا از رو لجبازی در نظر بگیرم ، چون اگ همسر من باشه و بگه نه مطمعنم دل ...

خب وقتی مادرت شرایط نداشته باشه چی؟! 

بنظرت اصلا میشه مادر تو همچین شرایطی برا دخترش پیش بیاد و اونم شرایط مراقبت داشته باشه و نره و منتظر حرفه شما بمونه؟! اگه میتونست مادرت میرفت دیگه عزیزم نیازی به گفتن نبود اصلا بعد دیگه اونوقت اسی هم انقد اصرار نمی‌کرد و براش مهم نبود میگفت مادرش هست 

چقدر مزخرف نوشتی حال آدم بهم می خوره.اصلا گیریم طرف بخواد بره هواخوری شوهر حق داره انقدر بی شخصیت با ...

من به همسرشون حق ندادم 

اینجا همسرشون نیست ما داریم این خانم رو راهنمایی میکینم

قطعا کار همسرشون بد بوده 

اما داریم راهنمایی میکینم ک چطور اسی کیفیت زندگیشو بهتر کنه ک اینجوری همسرش بهش توهین نکنه و ....