2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 48530 بازدید | 812 پست
غریبه ب غریبه رحم می‌کنه اون وقت این خواهرش الان لازمش داره نره کمکش؟اگه همش هم جلو شوهرش کوتاه بیاد ...

بله منم نگفتم نره پیش خواهرش گفتم اولن هزار راه حل بود که خواهرش تنها نباشه

دوما لازم نبود با دعوا بره با زبون خوش دل شوهرشو نرم میکردو میرفت 

همیشه انتظار نداشته باش همه پشتتو بگیرن به عنوان خواهر خواستم تلنگری بهت زده باشم یه روز برادر خودم ...

حقیقتا من متوجه نظرات دلسوزانه ات شدم و کاملا حق با شماست و درخور شخصیت شما نبود اینجور بهتون توهین کنه من بودم‌براش گزارش میزدم 

ولی به نظرم استارتر دیگه خسته شده از رفیق بازی و خود خواهی های همسرش میخواد دل بکنه از این زندگی و دوست داره ماها تاییدش کنیم راحتتر بتونه جدا شه به خصوص که والدین اش گفتن جدا شو 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شب از خوابم به خاطر این تاپیک زدم 😂۳ نفر نادان چون چند تا ویس گوش داده بودنفکر میکردن همه مردا م ...

چه قشنگ گفتی 

هم جواب اسی رو دادی هم جواب اون کاربرا

من نمیدونم چرا نمیخان بفهمن مردا همه مثل هم نیستن

از این مدل حرف زدنت معلومه اتفاقاً خودت باعث دعوا ها میشیشوهرتم همچین درست و حسابی نیست ها، اما خودت ...

خدا خیرت بده

راستش من یک رفیق اینچنین دارم 

مشکل اینجاست جدیدا خیلیا میخوان هرچیزیو آسون بدست بیارن 

اما هیچ چیز خوبی به این راحتی به دست نمیاد

مشاور رفتی امروز؟

بله 

گفت دقیقا چیه این شوهرو دوست داری

گفت سفت بگیر هیچوقت خودت نرو خونتون یا شوهرت بیاد نهایت مادرشوهرت 

گفت باید قبل ازدواج میومدید ازتون تست میگرفتم 

الان بهش بگو بیاید تست بدید ک میدونم هیچ وقت نمیاد

گفت من به خاطر احساسی بودن و حساس بودنمه ک از طلاق ترس دارم مطمعنا بعد طلاق اسیب روحی میبینم 

و خیلی حرفای دیگ... 

از این مدل حرف زدنت معلومه اتفاقاً خودت باعث دعوا ها میشیشوهرتم همچین درست و حسابی نیست ها، اما خودت ...

دیگ فکر نکنم علم شماها از مشاوری ک رفتم بیشتر باشه 

واقعا نمیفمم زنایی ک فقط همجنس خودشونو میکوبن🤏

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

وقتی پدر داری ک‌مثل کوه پشتته بعدش دیگ غصه ای نداره 

خیلیا هستن باباهاشون پشتشون نیستن بزور میفرستنشون سر زندگی مضخرفشون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وقتی پدر داری ک‌مثل کوه پشتته بعدش دیگ غصه ای نداره خیلیا هستن باباهاشون پشتشون نیستن بزور میفرستنشو ...

من تلاشم اینه زندگیمو نجات بدم 

ولی حاضرم نیستم با هر خفتی زندگی کنم.. 

چه جالب😅

نه واقعآ قصدش حمایت و راهنمایی بود خیلی بد باهاش حرف زدی خیلی 

هرکس بود تند رفتار میکرد باهات به نظرم خیلی خانم صبوری بودن ایشون که همچنان با آرامش تو تاپیک موندن 

به حرف ها گوش کن بخون فکر کن عصبانی هستی و نمیتونی درست تصمیم بگیری و خب طبیعیه بعد این شرایط که پیش اومده

ولی اون خانم‌ لیاقت این همه توهین نداشت

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بله منم نگفتم نره پیش خواهرش گفتم اولن هزار راه حل بود که خواهرش تنها نباشهدوما لازم نبود با دعوا بر ...

عزیزم بسه چقد قضاوت میکنی 

یه جور حرف میزنی انگار لحضه به لحضش با اسی بودی کجا میدونی بازبون خوش نگفته ؟؟؟ 

چرا قضاوت میکنی اگه داری راهنمایی میکنی دستت درد نکنه خیلی تو زحمت افتادی بس نیست ؟

من تلاشم اینه زندگیمو نجات بدم ولی حاضرم نیستم با هر خفتی زندگی کنم..

افرین طلاق اخرین راهه ادم اول تلاششو میکنه ب هر زوری شده زندگیشو نجات میده اگر نشد اخرین راهش طلاقه ممکنه تلاش یه ماه طول بکشه ممکنم هست ی سال ولی هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نه واقعآ قصدش حمایت و راهنمایی بود خیلی بد باهاش حرف زدی خیلی هرکس بود تند رفتار میکرد باهات به نظرم ...

چون راهنمایش درست نیس

نطرا بخونی ۸۰ درصد مخالفن

یه جور قضاوت میکنن انگار خونشون بودن.

خیلی خوب صحبت کرد تا جای که دیدم توهینم نکرده