2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 56925 بازدید | 812 پست
میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

برو بابا 

چ مدل زنی هستی تو داره میگه طرف مشکل داره مشکککککککل دعوا راه انداختن کار همیشگیشه 

بعد تو میگی ن صوت فلان گوش کن ادمش کن 

ی نهال وقتی تنه اش بزرگ بشه میشه کجش کرد بنظرت؟؟؟؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید زن همیشه دنبال کلاس ویس و کتاب بگرده تا شوهرشو اصلاح کنه چرا مرد تلاش نمیکنه چرا همه چی رو ...

درسته مرد هم باید کلاس بره ولی اینجا اسی خانمه و داریم ایشون رو راهنمایی میکینم این سایتم اکثرا خانم هستن برا همین خانما دارن اینجا فقط خانمارو راهنمایی میکنن عزیزم 

بنظرم شما خیلی زن با سیاست با درک و شعور بالایی هستی

ممنونم سارا خانم 

واقعا نمیدونم چرا زندگیرو با میدون جنگ اشتباه گرفتن وقتی ک میشه با پنبه سر برید راحتتر و اعصاب بچه های خانواده هم اروم میمونه

نگفتم نره پیش خواهرش گفتم بدون دعوا حلش کنه خواهر همین

غریبه ب غریبه رحم می‌کنه اون وقت این خواهرش الان لازمش داره نره کمکش؟اگه همش هم جلو شوهرش کوتاه بیاد عادت میشه مطمئن باش... شوهرش باید بفهمه اولویت های دیگه ای هم بجز شوهرش هستن و اونا خانوادشن ....نمیدونم از کجا آوردین این صحبتارو خانوادشو بندازه دور بخاطر شوهرش؟گور پدر شوهر 

حرف من همیشه ب شوهرم اینه پدر و مادرم فقط ی دونن من نمیتونم دیگه پدر و مادر پیدا کنم ولی شوهر بازم پیدا میشه برا تو هم زن پیدا میشه اگه دیدی کوچکترین بی احترامی ب خانوادت کردم ب فکر باش اینجوری موضعمون از روز اول راجع ب خانواده مشخص شده ....بعد 10سال نه من بی احترامی کردم ب خانوادش نه اون حتی صحبت هم نمیکنم از خانوادش  تامام 

حسبی الله