2777
2789
عنوان

دخترایی که نمیشه ازدواج کنن باید چیکار کنن واقعااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 69 پست
شاید مشکلاتی باشه ولی شکلش فرق داره بهتر ازینه واسه پاسخ گویی به غرایز طبیعیت انقد درمونده باشی

درمونده بشی بهتره تا از دردای جدیدتر درمونده بشی و عزیزم یادت نره اکثر طلاقای ایران بخاطر اینه که زوجین نمیتونن غرایض طبیعی هم رو پاسخ بدن و میرن سراغ خیانت و روابط فرازناشویی

پس اشتباه نکن و بجای اینکه بخوای یکی فقط باشه اجازه بده اونی که میتونه خوشبختت کنه بیاد و خودش تو رو پیدا کنه نه اینکه به پسرای گذری فکر کنی و روح و روانت رو پریشون فشار جنسی اونا بکنی

شاید مشکلاتی باشه ولی شکلش فرق داره بهتر ازینه واسه پاسخ گویی به غرایز طبیعیت انقد درمونده باشی

والا منم که ازدواج کردم غرایز طبیعی تامین نمیشه عین دوتا غریبه تو یه خونه زندگی میکنیم دستمونم بهم نمیخوره یه زندگی زناشویی که فکر میکنی خوبه همین قدرم می‌تونه عن باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلاتش خیلی بیشتر از اون چیزی هست که از بیرون دیده میشه 🥲برای اون حستم ورزش و دوش آب سرد و غذا های ...

ممنون ازت ولی فقط اون فقط نیست، خب حس مادری، نیاز عاطفی، حس مستقل شدن حامی و پشت و پناه داشتن اینام هستن

دهه هفتادیا ؟! 🙄 دهه هفتادیا اکثرشون هنوز سی سالشون نشده و شروع جوونیشون مصادف شد با این اوضاع وحشت ...

پس دهه هشتادیا چی؟؟

اونایی که نمیتونن دوست شن و مثبتن؟؟

دیگه قشنگ تا چشم باز کردن تو چالن

سنت کمه شاید بعدها به حرف من رسیدی

تو دعا کن چیکار ب این کارا داری-_- شرایط منوتو عقاید منوتو زمین تا اسمون فرق داره دوتا دوقلوهم مثل هم نیستن چ خواسته منوتو

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

دقیقا بعدشم به غلط کردن میفتن و کلی بچه های معصوم که قربانی این ازدواجان

همین الانش دارن منو قورت میدن  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
ممنون ازت ولی فقط اون فقط نیست، خب حس مادری، نیاز عاطفی، حس مستقل شدن حامی و پشت و پناه داشتن اینام ...

آره قبول دارم . ایشالا با آدم درستش چون آدم غلط باعث میشه هیچکدوم از این حسا رو تجربه نکنی و تنهاترم بشی 🙃🤝🏻