2777
2789
عنوان

دخترایی که نمیشه ازدواج کنن باید چیکار کنن واقعااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 69 پست
کی گفته راحت شدن ؟ خیلیا از چاله افتادن چاه و از دست شوهراشون خون گریه مکنن ( البته استثنا هم داریم)

یسریا میگن فقط شوهر باشه همه چی حله

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
سی سالمه افتادم تو این دور باطل دیگه تا الان نشده بعدم نمیشه

منم ۳۰ سالمه خود خدا میدونه تو دلم چه خبره هر کی وارد زندگیم شد یا یه ایراد خیلی بزرگ داره که نمیشه چشم پوشی کرد یا هم اگه خوبه منو نمیپسنده نمیدونم چرا یه مرحله ی عادیه بقیه ی دخترا چرا برای من تبدیل به یه معضل بزرگ شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مشکلاتی باشه ولی شکلش فرق داره بهتر ازینه واسه پاسخ گویی به غرایز طبیعیت انقد درمونده باشی

مشکلاتش خیلی بیشتر از اون چیزی هست که از بیرون دیده میشه 🥲

برای اون حستم ورزش و دوش آب سرد و غذا های سرد و.... شاید جواب بده 

درکت میکنم عزیزم.نمیخوام مثل یه عده حرفای الکی بزنم که ازدواج چیه همه پشیمونن.

سعی کن بیشتر تو اجتماع باشی دایره اطرافیان و دوستانتو بیشتر کن.توی موقعیت های جدید قرار بده خودتو ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره.

اگه ملاک های خیلی سخت گیرانه داری کمش کن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
منی که الان بیست سالمه این حس و دارم میگم خوشبحال متاهلا دهه هفتادیا و شصتیا به خدا راحت ازدواج کردن ...

دهه هفتادیا ؟! 🙄 دهه هفتادیا اکثرشون هنوز سی سالشون نشده و شروع جوونیشون مصادف شد با این اوضاع وحشتناک اقتصادی و...

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚