2777
2789
عنوان

دخترایی که نمیشه ازدواج کنن باید چیکار کنن واقعااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 69 پست
سی سالمه افتادم تو این دور باطل دیگه تا الان نشده بعدم نمیشه

منم ۳۱ ازدواج کردم راه داشت بیشتر چ عجله ایه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من الان دوست دارم برم سفر به یه جای باحال یکم ریلکس کنم ولی دو تا بچه دارم که خدا رو شکر غیر از دعوا ...

ولی سفر تنها بدون همدم و همراه هییچ لذتی حداقل برای من که نداره هیچ حتی حالمم بدتر میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۳۱ ازدواج کردم راه داشت بیشتر چ عجله ایه

مشکل اینه شرایطمو طوری نمیبینم که تا چند سال دیگم این اتفاق بیفته نوشتم دیگه پسرا به چشم دیگه ای فقط نگاه میکنن حتما مشکل از خودمه نمیدونم☺️

واسه ازدواج موفقت دعا میکنم عزیزم 

ولی هر چی فکر میکنم 30 سالگی برای ناامید شدن خیلی زوده 

سعی کن در عین محجوب بودن استایل قشنگی داشته باشی به پوست و دندون و موهات برسی تو اجتماع حضور فعال تری داشته باشی یعنی تلاش کنی چه از طریق آزمون استخدامی یا از طریق دیگه کار پیدا کنی باشگاه برای تناسب اندام و شادی و سرزندگی و تخلیه ی یه سری از نیازهای عالیه 

وقتتو با کارای مثبت مثل کتاب خوندن یادگیری یه هنر خاصی پر کن 

اراده خدا مافوق اراده هاست ان شاء الله یه ازدواج درست و عالی به موقعش برات اتفاق میوفته 

مشکل اینه شرایطمو طوری نمیبینم که تا چند سال دیگم این اتفاق بیفته نوشتم دیگه پسرا به چشم دیگه ای فقط ...

ن بابا زیاد هست بیشتر تو اجتماع باش

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزمممم🥰انشالله خوشبخت ترازاون باشی❤️

مرسی گلم توهم🥰😄

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍