2777
2789

از هردو شون خستم دختر۴نیم ساله ک بند وجودمه بخاطرش یه ادم روانی عوضیو تحمل میکنم ۲۴سالمه۷ساله تحمل کردم الانم بخاطر بچه موندم بی مادر بی پدر نشه .با یه سنگ سیاه مدارا میکنم تهمتا دروغا سردی بی مهریشو تحمل میکنم دقیقا دخترمم مث باباش نمک نشناس بچه خبر چین قدر نشناسیه از الان بهم بی حرمتی میکنه باباشو ترجیح میده میگه مامان موهاش زشته غذا بد درست میکنه همه حرفام خبر میده ب باباش هرچی اون باباش ریخته این جم کرده بااینکه من تربیت میکنم میگم اینو بگو اونکارو کن یا نکن بازم ذاتا مث اینه.....ادمی ک چندینساله غذا اوردم جلوش تشکر نکرده چایی میوه پوس میکنم میارم انگار لاله جوراباشو میشورم جلو چشمش ی تشکر نمکنه انگار کنیزشم بچشم عین خودشه

مقصر تویی بعدا میام میگم چرا الان حوصله تایپ ندارم بدرود

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اون الان طبق اقتضای سنش این رفتارارو بروز میده..

صبر کن بزرگ بشه می فهمی خدا چ فرشته ای برات فرستاده..

هیچ حامی ای برای مادر مثل دخترش نیست

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نگاه رفتار اون می‌کنه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

حق داری بخوای بچت باهات مهربون باشه ولی چ خبرههه؟ تو مادرشی بدنیاش آوردی اونم سنی نداره کلا 4 سالشه چیز خاصی نمیفهمه تو وظیفه داری مراقبش باشی مسئولیتش به گردنته با ادم اشتباهی هم اگر ازدواج کردی و داری تحمل میکنی تاوان اشتباه و تصمیم خودت بوده رو سر اون طفل معصوم منت نذار عزیز

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب بچه بدبخت از کجا یاد بگیره 

پدر باید به مادر محبت کنه که اون بفهمه و یاد بگیره دیگه وگرنه تقصیر نداره ندیده نمیدونه 

احتمالا تا هفت سالگیم همینه 

بزرگ بشه برمیگرده سمتت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵